Half skull look


Mocht je last hebben van keuzestress omtrent je carnavalsoutfit, deze half skull look is met maar een paar producten te creëren. Wat je zoal nodig hebt? Voornamelijk witte en zwarte schmink.

De producten die je nodig hebt voor deze half skull look zijn: je dagelijkse make-up producten, (rode) lipstick, witte schmink, zwarte schmink, zwarte oogschaduw, penselen/spons en eventueel funlenzen om de look af te maken.

Ik ben voor deze look eerst begonnen met de ene helft van mijn gezicht op te maken met mijn dagelijkse make-up producten (foundation, bronzer, highlighter, etc.) en bracht Ruby Woo van MAC aan.

Voordat ik begon aan de andere helft van mijn gezicht, de schedel schminken, heb ik eerst de witte funlens in gedaan. Als je met funlenzen werkt, moet je die altijd eerst indoen voordat je met make-up of schmink gaat werken. Voordat je je make-up/schmink eraf haalt, haal je de lens er ook weer als eerste uit.

Met witte schmink en een grimeerspons maak ik de andere helft van mijn gezicht wit. Ik ga er een paar keer overheen, zodat het wit goed dekt op mijn gezicht.

Met een penseel en zwarte schmink maak ik de oogkas zwart, mijn onderste en bovenste waterlijn kleur ik in met een zwarte eyeliner. Ook maak ik de neus en de mond/kaak. De tandjes maken vond ik zelf nogal een gepriegel. Met zwarte oogschaduw en een blending kwast creëer ik schaduwen in mijn skelet. Mijn nek maak ik ook nog zwart met zwarte schmink en een grimeerspons.

De outfit komt van Vegaoo vandaan.

Liever een iets andere variant? Een tijdje geleden creëerde ik deze look bij mijn zusje voor een vrijdag de 13e themafeest.

look
Death is not the opposite of life, but a part of it..

17 gedachten over “Half skull look

    1. Wat lief, dankjewel! 🙂 In het begin zijn de lenzen even wennen en gepriegel, maar hoe vaker je het doet hoe makkelijker het gaat 😉 .

    1. Dankjewel! 🙂 Ik vind het schminken ontzettend leuk om te doen, maar doe het helaas te weinig. Toch maar wat vaker voor gaan zitten 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *