Herbruikbare wattenschijfjes van Bambooo Beauty

herbruikbare wattenschijfjes
Wist je dat we jaarlijks zo’n 1000 wattenschijfjes per jaar gebruiken per persoon? Deze belanden allemaal in de vuilnisbak en dat is ontzettend zonde! De duurzame herbruikbare wattenschijfjes van Bambooo Beauty zijn gemaakt van bamboe en kunnen wel 1000 x gebruikt worden.

Voor het eerste gebruik kun je ze het beste even omspoelen met lauwwarm water, even laten drogen en daarna zijn ze klaar voor gebruik. Na gebruik kun je ze in het waszakje doen en op 40°-60° graden wassen in de wasmachine (of op de hand wassen). Na aankoop ontvang je een e-book met uitgebreide was instructies.

duurzame herbruikbare wattenschijfjes

De Bambooo Beauty herbruikbare wattenschijfjes hebben een doorsnee van 8 cm, dit maakt ze net iets groter dan de standaard wegwerpwattenschijfjes. Persoonlijk vind ik het een fijn formaat, zo heb je genoeg aan één wattenschijfje per keer.

De wattenschijfjes (witte) zijn overigens erg zacht, wat ervoor zorgt dat het fijn aanvoelt op de huid en ze fijn zijn in gebruik. De zwarte zijn iets grover van structuur, wat ze ideaal maakt voor het exfoliëren van de huid. Van elk zitten er 10 stuks in, samen met een handig waszakje en een prachtig duurzaam bamboe opbergbakje. Na gebruik en meermaals wassen voelen ze nog steeds even zacht aan bij gebruik.

Mooi en gezondMooi en gezond

herbruikbare wattenschijfjes

Doordat ze 3 laags zijn kun je zowel de voor- als de achterkant gebruiken. Gebruik ze voor het reinigen van het gezicht, het verwijderen van make-up of het exfoliëren van de huid.

Opbergbakje met 20 stuks – €29,99
Wattenschijfjes 20 stuks – €19,99

Was jij al bekend met herbruikbare beauty producten en wat vind je ervan?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

2 gedachten over “Herbruikbare wattenschijfjes van Bambooo Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *