IK skin perfection re-newing+ celvernieuwende huidolie

Ik skin perfection
De IK skin perfection re-newing+ celvernieuwende huidolie is een rijke gezichtsolie die moeiteloos door de verschillende huidlagen wordt opgenomen en haar een zacht & velours effect geeft. Het is een aromatische olie op basis van groene cosmeceuticals.

IK skin perfection re-newing+ celvernieuwende huidolie is geschikt voor de normale huid, maar ook ideaal bij een gecombineerde, rijpere, veeleisende, droge of zonbeschadigde huid.

Je brengt de celvernieuwende huidolie (restoring oil) iedere ochtend en/of avond aan onder je dagcrème/nachtcrème of meng het met je favoriete product.

  • Anti-aging huidolie, stimuleert de cellen maximaal
  • Intensief voedend met als resultaat een stralende huid!
  • Een rijke olie die de huid zijdezacht laat aanvoelen
  • Verstevigd de huid

Ingrediënten: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oleyl Erucate, Isostearyl Isostearate, Persea Gratissima Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Limonene, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Nobilis Oil, Parfum, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Linalool, Cymbopogon Martini Oil, Hypericum Perforatum Extract, Coumarin, Citronellol, Geraniol.

De IK skin perfection re-newing+ celvernieuwende huidolie is verrijkt met arganolie, Vitamine E en amandelolie.

First things first: de geur van deze huidolie is echt heerlijk! Een zachte lichtzoete geur, die je ook op de huid subtiel blijft ruiken. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan en heeft het een gezonde glow (geen vettig laagje). Ik gebruik ’s avonds voor het slapen gaan zo’n 4 a 5 druppels voor mijn gezicht van de huidolie. De huidolie is tevens goed te mengen met crème, al gebruik ik hem liever zo op de huid.

Ik heb het idee dat mijn huid wat rustiger oogt sinds het gebruik van deze fijne huidolie. Zelf heb ik geen probleemhuid, alleen een wat vettere t-zone en af en toe onzuiverheden rondom mijn kin.

Een flesje bevat 15 ml (gaat lang mee) en kost €39,95.

Was jij al bekend met het merk IK skin perfection?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

20 gedachten over “IK skin perfection re-newing+ celvernieuwende huidolie

  1. Ik gebruik eigenlijk nooit dergelijke producten, maar denk dat het best goed voor mijn huid kan zijn. Het klinkt als een fijn product met een goede geur.

  2. Zelf gebruik ik ook graag gezichtsolie, heb er nu een van Esse. Helaas bevat deze olie zo te zien parfum en daar reageert mijn huid niet altijd goed op. Ik heb eerder gehoord van dit merk, maar zelf nog geen ervaring mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *