Ovulay – medicijnvrije oplossing voor menstruatiepijn

Ovulay
Ben jij ook helemaal klaar met die maandelijkse buik (& rug) krampen? En heb je genoeg van al die pillen die jouw menstruatiepijn zouden moeten onderdrukken? Dan wordt het tijd om Ovulay eens uit te proberen. & ik heb een kortingscode voor je!

Hoe werkt het?

Ovulay maakt gebruikt van TENS-technologie (elektrische pulsen) om verlichting te geven bij menstruatiepijn, endometriose, PDS (IBS) & PCOS. Geen pillen meer nodig, geen bijwerkingen en 100% natuurlijk!

Ovulay is ontwikkeld door artsen en maakt gebruik van medisch bewezen TENS-technologie (transcutane elektrische zenuwstimulatie). Deze technologie wordt met succes gebruikt door artsen over de hele wereld. Met TENS-technologie geef je de zenuwen/spiervezels via de huid zwakke elektrische stroompjes/pulsen door via plakkers (elektroden) op je buik of onderrug, dit blokkeert de pijnprikkel naar de hersenen toe.

Elektrische impulsen van elektroden, geplaatst op het pijngebied, stimuleren de zenuwen om de pijnsignalen naar de hersenen te blokkeren. Deze trillingen helpen ook de spieren in het baarmoedergebied te ontspannen, wat resulteert in een kalmerend en pijnstillend effect. De laagfrequente prikkels activeren de natuurlijke pijnbeheersingsreactie, waarbij bèta-endorfines vrijkomen die de pijn verlichten.


Met drukknoopjes klik je het Ovulay tens-apparaat makkelijk op de gel pads vast.


Binnenzijde gel pads.

Ovulay kit

De Ovulay kit is verkrijgbaar in 2 kleurvarianten: beige of bruin en kost €69,95 (inclusief 1 jaar garantie, CE keurmerk & gratis verzending). Daarnaast mag je hem 40 dagen gratis uitproberen, elk lichaam is immers anders. Werkt het helaas niet op jouw lichaam? Dan krijg je gewoon je geld terug!

De kit bevat de draadloze Ovulay tens, 2 gel pads (herbruikbaar), een USB-oplaadkabel en een handleiding.

Kenmerken

Het apparaat heeft 6 verschillende standen, zodat er voor iedereen en ieder moment wel een gepaste modus bij zit (in te stellen op gewenste intensiteit & pulsstand). Het is niet giftig en medicijnvrij, latexvrij, het zorgt voor directe pijnverlichting, is discreet & comfortabel te dragen onder je kleding en er je normale dagelijkse activiteiten mee uitvoeren, gemakkelijk aan te brengen, herbruikbaar en oplaadbaar. De levensduur van de batterij gaat zo’n 5-10 uur mee, voordat je hem opnieuw moet opladen.

Mijn ervaring

Niets zo vervelend als wanneer je door je menstruatie en bijkomende pijn je dagelijkse activiteiten niet meer kunt doen (werken, school, sport, huishouden, etc.). De Ovulay geeft een enorme verlichting op de pijn die ik ervaar tijdens mijn cyclus. De krampen in mijn buik vallen wel mee, maar ik heb altijd heel erg veel last van mijn onderrug.

In het begin was het even zoeken naar de juiste intensiteit en pulsstand, maar eenmaal gevonden is het erg makkelijk en vriendelijk in gebruik. Doordat het apparaat zo compact is valt het nauwelijks op onder je kleding, dat maakt hem tevens makkelijk om mee te nemen in je tas.

De gel pads zijn herbruikbaar en hoeven niet na elk gebruik vervangen te worden. Qua plakken lijkt het heel erg op hoe plak beha’s werken. Die kun je ook gewoon wassen en die blijven ook plakken.

Ik raad je aan om voor gebruik wel even goed de handleiding door te lezen. Hier staan veel handige tips in over hoe je de Ovulay het beste gebruikt, hoe het werkt, waar je de gel pads het beste kunt plaatsen (& waar absoluut niet), hoe je de gel pads opbergt na gebruik & meer..

Kortingscode!

Met de code jouvence10 krijg je 10% korting op jouw aankoop!

Lijkt de Ovulay jou iets tegen menstruatiepijn?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

27 gedachten over “Ovulay – medicijnvrije oplossing voor menstruatiepijn

 1. Jaaaaa, dit klinkt echt geweldig! Had dit maar al bestaan tussen mijn 14e-19e. Zoveel menstruatie pijn gehad in die jaren. Fijn dat je hier over blogt ook ❤️

 2. Ik heb vaker gehoord dat je een tens apparaat kunt huren als je moet bevallen maar wat geweldig dat ze nu ook een vergelijkbaar apparaat hebt voor menstruatiepijn! Voor vele dames een hele uitkomst denk ik zo.
  Zelf heb ik ook weinig last van mijn buik maar wel onderrug en bovenbenen.

  Goed om te lezen dat jij er baat bij hebt en goed dat je hierover blogt!

  1. Een tens apparaat voor tijdens je bevalling kende ik dan weer niet! 🙂 Goed dat die manier van pijnbestrijding wordt aangeboden.

  1. Dat denk ik wel, want dat apparaat weet niet waar de rugpijn door veroorzaakt wordt. Daarnaast worden tens-apparaten sowieso al gebruikt tegen pijn (waaronder rugpijn).

 3. zelf heb ik totaal geen last van menstruatiepijn, maar kan me heel goed voorstellen dat dit echt een uitkomst is voor veel vrouwen.
  fijn dat er zoiets bestaat om de pijn te verlichten.

 4. Nog nooit van gehoord. Wat goed dat het bestaat want inderdaad heb ik wel gelezen dat sommige meisjes en vrouwen echt heel veel last hebben tijdens hun menstruatie (of in de aanloop ernaar toe). Bij producten waarbij vermeld staat dat je ze terug mag sturen vraag ik mij altijd af wat ze dan daar precies mee doen. Wordt het gereinigd en dan opnieuw verkocht (hoop ik niet) of wordt het echt uit de verkoop gehaald? Nou ja, dat zijn van die dingen waar ik dan aan denk… Los daarvan vind ik het heel goed dat een dergelijk apparaat op de markt is gebracht.

  1. Ik gok dat het tens-apparaat zelf gereinigd wordt en hergebruikt, maar de pads zullen vervangen worden in verband met hygiëne. Ik kan hier geen 100% waterdicht antwoord op geven. 😉

 5. Jeetje wat een uitvinding!! Fijn voor de dames en vrouwen die zo’n last hebben van buik en onderrug tijdens de menstruatie. En helemaal dat je ook je geld terug keijgt als het niet werkt!

 6. Ik behoor tot de groep vrouwen die gelukkig weinig last van hun menstruatie hebben, maar mijn collega gebruikt dit product nu een half jaartje en is er erg tevreden over. Haar klachten zijn een stuk verminderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *