Kruidvat – Ultra strong styling mousse

ultra strong styling mousse
De Kruidvat ultra strong styling mousse is een van de weinige haarproducten die ik gebruik en die ook écht werkt! Deze styling mousse is wat mij betreft dan ook echt een budgettopper en daar kwam ik per toeval achter, toen ik in het voorjaar van dit jaar een bruiloft had.

De Kruidvat ultra strong styling mousse geeft tot 24 uur lang ultrasterke versteviging, extra volume en veerkracht, zodat je haar de hele dag in model blijft. De luchtige haarmousse voelt niet plakkerig aan en is gemakkelijk uit te borstelen. Verrijkt met provitamine B5 wat je haar beschermt tegen uitdrogen en het versterkt de natuurlijke glans.

Hoe gebruik je Kruidvat 4 ultra strong styling mousse?
Voor gebruik even goed schudden. Spuit met de schuimkop naar beneden een bolletje schuim in je handpalm. Vervolgens verdeel je het schuim over je vochtige haar en breng je je kapsel in model.

Ingrediënten: Aqua, Butane, Propane, VP/VA Copolymer, Panthenol, Polyquaternium-68, Cetrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Isobutane, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin,
Geraniol, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Citric Acid.

Oké, als ik die bruiloft niet had gehad had ik dit product waarschijnlijk nooit ontdekt. Mijn nichtje (die de kappersopleiding heeft afgerond) zou mijn haren doen en raadde mij deze styling mousse aan. Ik een dag van tevoren dus nog naar de Kruidvat gegaan, deze styling mousse gescoord en ’s avonds na het douchen in handdoek droog haar erin gemasseerd. En er is nog nooit een product geweest wat mijn haren lang in hetzelfde model kon laten zitten, maar deze budgettopper lukte het! Van ’s morgens 9 uur tot ’s nachts 01:30 heeft mijn haar in model gezeten, zelfs het losse plukje vooraan bleef perfect in krul! Ik was echt aangenaam verrast.


Voor een flacon Kruidvat 4 ultra strong styling mousse a 250 ml betaal je slechts €1,69!

Gebruik jij wel eens een haarstyling product?

12 gedachten over “Kruidvat – Ultra strong styling mousse

  1. Ik gebruik heel af en toe haarlak, deze koop ik ook bij de Kruidvat. Verder gebruik ik ook haarmaskers maar deze zijn van een duurder merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *