Langer plezier van je meubels


Iedereen houdt zijn geliefde meubels natuurlijk zo lang mogelijk mooi. Onze eerste tafel was een tweedehandse tafel die we overnamen voor €60,- met al de nodige krasjes en deukjes, daar keken we dus niet zo nauw naar. Inmiddels hebben we een nieuwe eettafel gekocht en ik ben er ontzettend voorzichtig mee! Super bang om er krassen, vlekken of deuken op te maken. Daarom kozen we voor wat meer zekerheid: een tafelzeil.

De nieuwe eettafel is even ruim €300,- duurder dan onze tweedehandse tafel destijds. We kochten er in de winkel wel een speciale woodsealer bij tegen vlekken, maar persoonlijk denk ik dat het voornamelijk marketing is, een leuk verkooppraatje, dus ik vertrouw er niet op. Overal leggen we placemats en onderzetters onder en we doen er super voorzichtig mee, want daar was de eettafel toch net iets te duur voor.

Om wat rustiger aan tafel te zitten besloten we om voor op maat gemaakt doorzichtig tafelzeil te gaan. Zo zie je toch de mooie acacia houten eettafel nog, hoef je niet continu het tafelzeil erop te leggen & eraf te halen en je hoeft niet zo bang te zijn voor vlekken of krassen. In een handomdraai bescherm je je meubels.

pvctafelzeilshop

Het op maat gemaakte doorzichtige tafelzeil kun je kiezen uit drie verschillende diktes; 2 mm, 3 mm of 5 mm. Zo hoef je niet bang te zijn als de kinderen aan de eettafel aan het knutselen zijn en per ongeluk uit schieten met een potlood. Ook ideaal als je zelf lekker creatief bent of, net als ik, iets te vaak knoeit met dingen.

Je hebt jouw pvc tafelzeil al binnen 3 werkdagen in huis. Wij kozen uiteindelijk voor 3 mm dik doorzichtig tafelzeil en hadden het ook precies binnen 3 werkdagen in huis. Het wordt netjes opgerold geleverd, dus geen last van lelijke vouwen in je tafelzeil.

meubels

En vlekken op je tafelzeil? Die poets je makkelijk weg met een vochtig doekje. Uiteraard wel uitkijken met messen, scharen en andere scherpe voorwerpen, want wie zijn best doet krijgt natuurlijk alles kapot.

Wat vind jij van dit doorzichtige op maat gemaakte pvc tafelzeil voor je meubels?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten over “Langer plezier van je meubels

  1. Ik vind het wel een beetje het mooie, pure van het hout wegnemen, maar kan zijn dat dat puur door de foto komt. Wij hebben een tafel met epoxylaag, dus we hebben geen problemen als er een keer een vloeistof oid opkomt

  2. Ik persoonlijk vind dat niet zo mooi over een tafel heen ! Maar snap wel dat het slim is zeker met kleine kinderen ,. Ik heb liever een houten tafel die gewoon leeft en lekker landelijk is .

  3. Het is handig, maar toch haalt het heel je design van je tafel weg.. ik zou dit alleen gebruiken als ke gaat eten en de rest gewoon onderzetters gebruiken.. anders vind ik het erg zonde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *