Mijn beauty favorieten

favorieten
Het werd weer eens hoog tijd voor het delen van mijn beauty favorieten op het moment! Een paar favorieten zijn gebleven, maar er zijn ook een aantal nieuwe beauty favorieten bij gekomen. Ik ben een tikkeltje Rituals verslaafd, can you tell?

Mocht ik al eens een review hebben geschreven over een van mijn beauty favorieten, dan zet ik de link er uiteraard bij, zodat je de volledige review kunt lezen.

La Roche-Posay effaclar reinigingsgel gebruik ik ’s morgens en ’s avonds voor het reinigen van mijn gezicht. Het is een erg fijne milde gel, zonder dat het de huid uitdroogt. Een fijne opvolger van de Circadia reinigingsgel die ik onlangs op heb gemaakt.

Rituals – Ritual of Karma face & body waterspray vind ik echt een heerlijk verfrissende spray met een subtiele geur en niet alleen voor in de zomer. Ik gebruik deze spray dagelijks.

Garnier skin active micellair water met rozenwater is een erg fijne en milde micellair water met een heerlijk subtiele geur van rozen. Ik gebruik dit na het gebruik van de reinigingsgel of wel eens overdag tussendoor (alleen micellair water als gezichtsreiniging is niet voldoende). Persoonlijk vind ik de micellair waters van Garnier een van de fijnste op de markt. Echt een van mijn absolute favorieten!

Ritual of Jing hair & body mist is een subtiele, ontspannende en zachte geur. Ik gebruik hem vooral ’s avonds na het douchen.

De deep sleep pillow mist van Rituals is een heerlijk ontspannende geur met lavendel. Ik ben een slechte slaper en deze pillow mist zorgt er niet voor dat ik nou perse meteen beter slaap, maar het zorgt wel voor meer rust,  ontspanning en het ruikt lekker.

Rituals parfum Fleurs de L’Himalaya is een heerlijk bloemige en frisse geur. Daarnaast blijft hij lang hangen en is hij betaalbaar.

De acnecare crème van Louis Widmer is niet perse een wondermiddel, maar wel mijn redder in nood wanneer ik last heb van onzuiverheden. Ik ben zeer tevreden over deze crème en wil ook nog graag de reinigingsproducten en dagcrème van deze lijn proberen.

De beste lipbalm die ik tot nu toe heb geprobeerd als je het mij vraagt, is die van Purol. Je hoeft hem niet vaak bij te werken en doet goed z’n werk.

Rituals 24h anti perspirant stick in de geur Jing heeft een subtiele geur en is erg zacht voor de oksels. Ik gebruik al heel lang geen spray meer en vind een stick veel effectiever.

De recovery hand balm uit The Ritual of Sakura is ideaal nu we momenteel veel gebruik maken van handalcohol. Ik gebruik dit vooral ’s avonds voordat ik naar bed ga, zodat het lang de tijd heeft om goed in te trekken.

Ritual of Jing soothing body cream is een rijke voedende crème en gebruik ik met veel plezier na het douchen op mijn lichaam. Geen droge huid voor mij!

En als laatste de conditioner bar van Foamie. Mijn eerste kennismaking met Foamie en ik ben razend enthousiast! Erg fijn in gebruik, beter voor het milieu, ruikt heerlijk en mijn haar wordt er lekker zacht van.

Zitten er ook favorieten van jou tussen?

17 gedachten over “Mijn beauty favorieten

  1. Oeh ik zie een hoop Rituals in je favorieten voorbij komen.
    Dat is een product dat ik graag gebruik voor Me-time momenten. Heerlijk he!
    Ik vind alleen de pillow mist niet zo heel erg lekker. Die is iets te aanwezig.

  2. het rituals meisje word je hier thuis genoemd :D. Als mijn dochters even mijn taak overnemen voor de site of treintjes en ze zien je artikelen dan is het oh mam weer een rituals blogpost 😀 in de positieve zin natuurlijk want ze zijn zelf ook gek op rituals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *