Mini Miles Milestone krasposter + win!

Mini Miles Milestone
Ken jij de Milestone krasposter van Mini Miles al? Op deze krasposter houd je alle mijlpalen van jouw baby bij in een toffe poster. Zo kun je alles op een leuke manier vastleggen voor later en zie je in een oogopslag alle mijlpalen die jouw kindje behaald heeft of nog gaan komen. Tevens is het ook een erg leuk en origineel kraamcadeau!

Als kersverse ouder wil je niet alleen genieten van alles wat met je baby te maken heeft, maar je wilt dit ook vastleggen voor later! Met de Milestone babyposter van Mini Miles kun je al de 26 belangrijkste mijlpalen van jouw baby vastleggen op een van de drie prachtige en zorgvuldig ontworpen posters.

Niet alleen leuk om de mijlpalen van je kindje op bij te houden, maar ook nog eens erg leuk als decoratie op de babykamer. Als je baby een van de mijlpalen behaalt, kras je de gouden kraslaag eraf en noteer je de datum erbij met een stift of pen (de posters zijn volledig beschrijfbaar, dus je kunt hem zonder moeite volledig personaliseren). Zo geniet je van alle mijlpalen die je baby gehaald heeft en die nog gaan komen.

Zo kun je naast alle mijlpalen die je baby gehaald heeft ook de naam van je kindje invullen, de geboortegegevens, bijzonderheden en onderaan de poster vind je een grafiek voor het invullen van het gewicht en de lengte van je baby. Leuker dan het boekje van het consultatiebureau.

De Mini Miles Milestone krasposter is verkrijgbaar in drie verschillende designs: jungle green, mountain blue & flamingo pink. Zo zit er voor iedereen wel een toffe poster tussen.

De poster is van stevig materiaal gemaakt, waardoor het lang meegaat, ook als je het nog jaren lang wilt bewaren. De details zijn erg leuk gedaan en onder het gouden kraslaagje komt een leuk plaatje vandaan. Persoonlijk vind ik het ook een erg leuk idee om de Milestone poster in te lijsten zodra je alle mijlpalen behaalt hebt.

Jungle green
Mountain blue
Flamingo pink

Overigens niet alleen heel erg leuk om voor jezelf te kopen, maar ook erg leuk om kersverse ouders of ouders to be als kraamcadeau te doen! Als jij jouw krasposter voor 12:00 uur besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. De krasposter is A2 formaat, kost €23,95 en komt in een luxe cadeau en bewaarkoker. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je overigens korting op jouw eerste aankoop. De moeite waard dus!

Win!

Ik ga een van jullie blij maken met de Mini Miles Milestone krasposter in  jungle green! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Wat moet je doen?
– Laat in een reactie onder deze post weten dat je mee doet.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
– Open voor Nederland & België.
– Laat weten waarom jij wilt winnen of aan wie jij deze mijlpalen krasposter cadeau zou willen doen.

Alle verplichte stappen van de winactie worden gecontroleerd. Meedoen kan tot en met zondag 20 december 2020 23:59 uur. De winnaar ontvangt zo snel mogelijk een mailbericht van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat vind jij van Milestone krasposter?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

21 gedachten over “Mini Miles Milestone krasposter + win!

  1. Ik doe graag mee voor mijn beste vriendin, zij is zwanger en de baby wordt over 2 maanden verwacht. Dit is een prachtig cadeau voor haar!

  2. Ik maak hier heel graag kans op voor mijn broertje. Hij heeft een maand geleden zijn eerste kind gekregen en dit is zo speciaal, dan kan hij zoveel eerste mijlpalen op bijhouden.

  3. Wat een ontzettend leuk kraamcadeau! Dit houdt waarde voor altijd. Ik doe graag mee voor mijn nicht. Ze vorige week bevallen van een prachtige en gezonde dochter.

  4. Wat een leuke posters! Ik kende ze nog niet. Dit zou een heel mooi kraamcadeautje zijn. De jungle green zou ik graag aan mijn schoonzusje willen geven.

  5. wij doen graag mee, ons meisje is inmiddels al wel bijna 7 maanden, maar er zijn nog zoveel dingen te ontdekken voor haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *