NYC Shine in a minute nagellak

Een tijdje geleden mocht ik deze drie mooie Shine in a minute lakjes ontvangen, vandaag show ik deze drie mooie kleurtjes aan jullie! Benieuwd wat ik er van vind?

Ik kreeg de drie bovenstaande mooie lakjes van het merk NYC. De lakjes komen uit de shine in a minute lijn, wat inhoudt dat ze in 60 seconden droog zijn. Ze drogen inderdaad vrij snel op, waar ik persoonlijk erg blij mee ben, want ik krijg het op de een of andere manier altijd voor elkaar om mijn nagels te stoten als de nagellak nog niet droog is of dan staat mijn vingerafdruk er weer eens in.

De lakjes zijn voorzien van een fijn kwastje, deze is breed en rond afgesneden.

#501 Romantic lilac

Dit is een hele lichte en subtiele kleur lila, eigenlijk vind ik lila en paars niet zulke mooie kleuren, maar voor deze maak ik graag een uitzondering! Ondanks dat de kleur vrij licht is, dekt hij prima in 2 laagjes.

#304 Pink lovatics

Bij deze kleur moet ik meteen denken aan zuurstokken. Wat een lieve zoete kleur, erg mooi! Ook deze dekt prima in 2 laagjes. Van alle drie de kleuren is dit mijn favoriet.

#502 Really don’t care

Dit is een diep paarse kleur nagellak, beetje aubergine achtig. Persoonlijk vind ik dit meer een kleur voor in de herfst, maar dat neemt niet weg dat het een erg mooie kleur is. Dekt prima met 1 laagje.

Swatches: elke kleur 2 laagjes.

De lakjes kosten €2,49 voor 9,7 ml.

shine in a minute

Welke kleur vind jij het mooist?

10 gedachten over “NYC Shine in a minute nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *