Pink Gellac – Exotic Chaos collectie

exotic chaos
Pink Gellac heeft weer een prachtige nieuwe collectie uitgebracht, namelijk de Exotic Chaos collectie. De collectie bevat vijf prachtige felle zomerse kleuren die perfect passen bij het seizoen. Van paradijsvogels tot tropische toekans – met de nieuwe Exotic Chaos collectie begeef jij je in een jungle van intens felle zomerse kleuren! Ben jij klaar om op avontuur te gaan?

Normaal koop ik alleen losse flesjes, maar ik vond deze Exotic Chaos collectie zo gaaf, dat ik voor het eerst een hele collectie box heb gekocht. De collectie box kost €75 en een los flesje kost €15 per stuk. Je kunt ook even wachten met het kopen van de box, want zodra er een nieuwe collectie box komt, wordt deze €52,50 (30% korting).

De kwastjes zijn mooi breed en hebben een afgerond uiteinde. Van mij hadden de kwastjes wel iets minder breed mogen zijn (geldt voor alle Pink Gellac lakjes), want voor mijn pink zijn ze vaak te breed.

Daarnaast zijn alle lakjes uit deze box volledig vegan.

Ik schreef al eens eerder over mijn Pink Gellac kleuren, maar de collectie is in de tussentijd al weer flink gegroeid.

Swatches op het nagelwiel in natuurlijk licht gefotografeerd.

324 Lotus Lila

Fris je nagels op met deze speelse lila tint. Puurheid is het sleutelwoord voor deze kleur, net als de betekenis van de Lotusbloem. Deze tint bevat koele ondertonen en een creamy finish.

325 Taffy Pink

Ben je klaar voor een sugar rush? Taffy Pink is een superzoete tint, de perfecte roze tint voor elke huidskleur. Het water loopt je in de mond bij het zien van Taffy Pink!

Taffy Pink is samen met Lotus Lila mijn favoriete kleur uit deze collectie.

326 Chaotic Pink

Geniet van de zon en houd je favoriete zomerdrankje vast terwijl je Chaotic Pink op je nagels draagt. Vind rust in de chaos met deze levendige roze tint.

327 Mandarin Orange

Wat is er nu lekkerder dan sappig fruit op een warme zomerdag? Mandarin Orange bevat warme ondertonen en is een echte favoriet als het gaat om zonnige tinten.

Alhoewel ik geen fan ben van de kleur oranje, vind ik dit toch wel echt een prachtige tint van Pink Gellac!

328 Iris Purple

Vernoemd naar de felgekleurde bloem en de godin van de regenboog, Iris Purple is mysterieus en opvallend tegelijk! Deze tint bevat koele ondertonen en een creamy finish.

Iris Purple is een prachtige diep paarse tint uit de Exotic Chaos collectie. En geloof het of niet, maar ik had nog geen paars in mijn collectie zitten.

Wat vind jij van deze Exotic Chaos collectie?

20 gedachten over “Pink Gellac – Exotic Chaos collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *