Mijn favoriete nagellak

nagellak
Op Instagram vroeg ik of jullie het leuk vonden om mijn favoriete nagellak kleuren van dit moment te zien. Er werd unaniem op ja gestemd, wat ik overigens zelf niet had verwacht. Bij deze mijn favoriete nagellak van dit moment, met voornamelijk roze en rood tinten.

Mijn meest favoriete kleur nagellak van Essence was onlangs bijna op. Ik mocht van mezelf niks nieuws kopen, omdat ik nog een hele la vol heb. Toen begon er een ontdekkingsreis tussen mijn eigen nagellak potjes, want ik kwam kleuren tegen waar ik het bestaan niet meer van wist. Kortom: ik heb voorlopig genoeg nagellak om mee te lakken.

Basis & top

Niet echt een kleurtje, maar wel heel belangrijk in het nagels lakken proces. Een goede base en top coat. Als base coat gebruik ik Essie’s first base. Een goede base coat zorgt ervoor dat je eigen nagels niet verkleuren en vult eventuele oneffenheden in je nagel op.

De top coat die ik gebruik is de super gel top coat van Rimmel London. Deze hoort eigenlijk bij de super gel lijn, maar gaat prima over elke andere nagellak heen. Dit zorgt voor een prachtige glans en bescherming van je kleur nagellak.

Kleuren

De meeste van mijn favoriete kleuren komen uit de super gel lijn van Rimmel London. Met name de kleuren in samenwerking met Kate Moss heb ik er een hoop van.

Vl.n.r. #042 rock n roll (diep rood), #041 darling dahlia (rood), #022 angel wing (baby roze met shimmer) & #031 perfect posy (koraal).

Ik ben een Rimmel London fan als het gaat om nagellak, can you tell? Deze komen uit de 60 seconds super shine lijn en drogen lekker snel. Perfect voor mij, want op de een of andere manier stoot ik altijd tegen mijn nagels als ze nog nat zijn.

V.l.n.r. #340 berries and cream (dieprood/berry), #210 ethereal (lichtroze met parelmoer finish) & #019 disco diva (oudroze glitters & hexagons met regenboog glans).

Dan nog een paar lakjes van verschillende merken. Die van Essence is echt mijn favoriete kleur all time, maar is zo goed als leeg.

V.l.n.r. Essence shine last & go #08 matchmaker, L’Oréal paris #224 rose ballet, Essie #17 muchi, muchi & L’Oréal paris collection exclusive bij J Lo – Delicate rose.

Wat is jouw favoriete kleur voor op je nagels?

9 gedachten over “Mijn favoriete nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *