Pierre de Plaisir – Scrubbing stone


Een tijd geleden kreeg ik de vraag of ik iets nieuws wilde proberen, een scrubbing stone. Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten, maar ik was er wel erg nieuwsgierig naar. Van het merk Pierre de Plaisir ontving ik een scrubbing stone speciaal voor het gezicht, benieuwd of het wat is? 

De scrubbing stone komt in een kartonnen doosje met doorzichtig venster, waardoor je meteen de scrubbing stone kunt zien zitten. De verpakking is vrij simpel en doet toch stijlvol aan, het past bij het product.

De scrubbing stone is speciaal voor het scrubben van je lichaam en gezicht en ideaal voor massages. Ik heb de scrubbing stone speciaal voor het gezicht ontvangen, die voor het lichaam is groter van formaat.

De scrubbing stone is erg duurzaam en resistent tegen schade. Eigenlijk zou je dus met een scrubbing stone je hele leven kunnen doen. Om hem schoon te maken, leg je hem droog voor 30 minuten op 250 graden in de oven.

Daarnaast kun je de scrubbing stone ook gebruiken om verkleuringen die in je huid (handen) zijn getrokken (gras, aarde, inkt, vet, groenten, fruit) eraf te krijgen of om nare keuken geurtjes (uien, knoflook, vis) te verwijderen van je handen.

Erg handig zo’n scrubbing stone, maar ik zou hem niet zo gauw voor bovenstaande gebruiken, dan zou ik er een extra bij bestellen speciaal daarvoor in verband met de hygiëne. Of je moet hem constant schoon maken in de oven.

De scrubbing stone is gemaakt van 100% natuurlijke klei, zonder chemische toevoegingen en dermatologisch getest.

Hoe te gebruiken?

De scrubbing stone kan op verschillende manieren gebruikt worden:

– Doe een klein beetje vloeibare (liefst natuurlijke) douchegel op een nat gemaakte scrubbing stone en ga met ronddraaiende bewegingen over je natte huid heen.
– Je kunt de scrubbing stone ook gebruiken in combinatie met een face cleanser.
– Maak de scrubbing stone nat en wrijf met ronddraaiende bewegingen over je natte, met douchegel ingesmeerde, huid heen.
– Voor het eerste gebruik kun je zo’n 20-30 ml douchegel (liefst natuurlijke) op de droge scrubbing stone doen en dit laat je zo’n 8 uur intrekken/absorberen door de steen. Als je de steen daarna voor gebruik nat maakt, komt er subtiel schuim vanaf.
– Niet vaker dan 2-3 keer per week gebruiken.

Wat vind ik ervan?

Ik vind de scrubbing stone erg prettig en makkelijk in gebruik. Je maakt de scrubbing stone goed nat, om hem vervolgens met zacht ronddraaiende bewegingen over je gezicht te laten gaan. Na gebruik voelt mijn huid superzacht aan. Daarnaast staat het ook nog eens best chic in de badkamer op een glazen plateautje.

scrubbing

Was jij al bekend met een scrubbing stone?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

15 gedachten over “Pierre de Plaisir – Scrubbing stone

  1. Oops! Ik had er echt nog nooit van gehoord, wel een puimsteen voor je voeten maar een scrubbing stone is voor mij iets nieuws 😉
    Zelf zou ik hem ook wel gebruiken om nare geurtjes en vlekken van je handen weg te halen, ben benieuwd of het ook echt daadwerkelijk werkt daarvoor.

    1. Ben ik ook wel benieuwd naar, maar ik vind het zeg maar geen fris/hygiënisch idee om hem zowel in mijn gezicht als voor mijn handen te gebruiken en aangezien ik hem voor mijn gezicht gebruik.. Misschien toch maar een tweede bijbestellen.

  2. Wat een uniek product! Voor mijn gezicht zou ik waarschijnlijk niet zo snel voor zo iets gaan maar voor mijn handen lijkt het me inderdaad wel prettig.

  3. Dear Jouvence, thank you for your positive review on your beautiful blog, I’m very happy that the Scrubbing stone met your expectations! Have a wonderful day 🙂 Monika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *