Zwarte ooglook

Op Pinterest kwam ik een ooglook tegen die me erg aansprak, daardoor geïnspireerd creëerde ik deze ooglook. Het was al weer even geleden dat ik een uitbundige ooglook maakte.

Voor de ooglook gebruikte ik als basis onder de zwarte oogschaduw de jumbo eyepencil van NYX in de kleur black bean. In de crease breng ik de matte bruine oogschaduw van W7 in the mood aan. Op het bewegend ooglid breng ik de matte zwarte oogschaduw uit het Rio Rio palette van Sleek aan. In de binnenste ooghoek breng ik de highlighter uit het W7 palette aan. Op de onderste wimperrand breng ik de gouden oogschaduw uit the 24 karat nudes van Maybelline aan. Als laatste breng ik wat mascara aan (Lavera – deep darkness intense black mascara) en breng ik de half lashes van Essence aan met mijn geliefde DUO wimperlijm.

Helemaal links de kleur die ik aanbracht in de binnenste ooghoek en de een na laatste van rechts (bruin) in de crease.

De zwarte oogschaduw op het bewegende ooglid.

De gouden op de onderste wimperrand.

Volg mij op Pinterest.

12 gedachten over “Zwarte ooglook”

  1. Wauw wat een mooie make up look! Staat je heel goed. Helaas pakt een zwarte ooglook bij mij minder geslaagd uit.. xxx

  2. Mooie look, ik vind het zelf altijd zo lastig om dit te maken, dus verval ik weer in dezelfde combi’s. Fijn palette van Maybelline he?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *