ProtectAir kalknagel kit

kalknagel
De voeten zijn vaak het ondergeschoven kindje en helemaal als het aankomt op problemen op dat gebied, zoals een kalknagel of zweetvoeten, want daar praten we liever niet over. Gelukkig zijn er voor de meeste problemen ook een oplossing.

Wat zijn kalknagels?

Een kalknagel is een nagel die is geïnfecteerd met een schimmel, ze worden hierdoor ook wel schimmelnagels genoemd. De infectie begint meestal aan de nagelranden die hierdoor witgeel, groen of bruin verkleuren. De nagel zelf wordt dik en brokkelig. Soms laat de nagel zelfs gedeeltelijk of helemaal los.

Hoe ontstaan kalknagels?

Kalknagels ontstaan door schimmels, deze zitten bij iedereen op de huid en onder de nagelranden. Wanneer de schimmel de huid of nagel binnendringt en zich uitbreidt, ontstaat er een infectie. Nagels die beschadigd zijn (door bv. sporten of knellende schoenen) raken makkelijker geïnfecteerd.

Zijn kalknagels besmettelijk?

De schimmels die kalknagels veroorzaken zijn inderdaad besmettelijk. Je kunt de schimmels krijgen via de huidschilfertjes van andere mensen met een schimmelinfectie. Of dit ook daadwerkelijk een infectie bij jou veroorzaakt, hangt onder andere af van je afweer.

ProtectAir kalknagel behandeling

ProtectAir is een Nederlands merk dat in 2018 is gestart door 2 ambitieuze Nederlandse ondernemers. ProtectAir is Europees marktleider met de verkoop van kalknagel producten in maar liefst 9 landen.

De producten van ProtectAir zijn uitvoerig klinisch getest, volledig gedocumenteerd en als medisch hulpmiddel geregistreerd in de Europese Unie. Dankzij de unieke samenstelling, kunnen ze tot de beste in hun categorie gerekend worden.

Wat is het beste middel tegen kalknagels?

Wat is het beste middel tegen kalknagels? Op het internet vind je van alles over huismiddeltjes, zogenaamde medicijnen tegen kalknagels en oma’s tips. Behandeling met medicijnen geeft vaak bijwerkingen en naar de medisch pedicure gaan is evt. een optie, maar dat is vaak erg kostbaar.

Thuis behandelingen zijn niet altijd even succesvol, omdat de behandeling slechts het symptoom en niet de oorzaak behandelt. Te veel gerommel aan de geïnfecteerde nagel(s) kan ervoor zorgen dat meerdere nagels of je vingernagels ook geïnfecteerd raken.

De kalknagel kit van ProtectAir kenmerkt zich door een complete behandelmethode met een unieke medische schoenenspray, die je schoenen desinfecteert en zo herinfectie van nagels in je eigen schoenen voorkomt. Dit is namelijk de nummer 1 bron van herinfectie. Doordat schimmels en bacteriën zich diep in de schoenen nestelen, waar ze een continu gevaar voor herinfectie vormen.

Diverse A-merken (zoals Nailner, Wartner, Mycosan) behandelen slechts de infectie, maar vertellen je er niet bij dat je ook de bron moet aanpakken. Met als resultaat dat je nooit van de infectie af komt en je veel geld kwijt bent aan je behandeling.

Wat doet ProtectAir kalknagel kit?

De behandeling (startset) bevat alles wat je nodig hebt: nagelserum, vijltjes en schoenenspray. Er is zichtbaar resultaat binnen 2 weken en nagelherstel binnen 4 weken. Het voorkomt herinfectie van de nagels in schoenen. Dit verkort de behandeltijd én bespaart onnodige kosten.

Hoe werkt het?

Vijl 1 keer per week de geïnfecteerde nagel(s) met de meegeleverde nagelvijlen (disposable) en behandel de nagel 1-2 keer per dag met het nagelserum. Spray 1 keer per 7-10 dagen al je schoenen in met de schoenenspray.

Verkrijgbaarheid & prijs

ProtectAir is makkelijk online verkrijgbaar via Bol.com of via de Etos drogisterijen in Nederland. Daarnaast is het verkrijgbaar bij meer dan 700 Albert Heijn filialen in Nederland.

De starterset kost €24,95.

kalknagel

Kende jij ProtectAir al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

18 gedachten over “ProtectAir kalknagel kit

  1. Het lijkt mij heel vervelend om te hebben. Maar gelukkig heb je met een doe-het-zelf-kit de boel weer redelijk snel onder controle mocht het nodig zijn. Heb je deze zelf ook al eens gebruikt?

    1. Ik heb deze zelf niet kunnen testen, want ik heb gelukkig geen last van kalknagels, maar ben nog op zoek naar iemand die het zou willen uitproberen.

      1. Hallo, even voorstellen, ik heet Carla van Meurs, ik lees je antwoord op Jouvence,en je vroeg of er iemand de test wilde proberen, ik meld mij aan, ik heb twee grote teennagels die daar last van hebben en wil daar vanaf, wil je mij beantwoorden?

  2. Ik vind dit soort reclames altijd verschrikkelijk om te zie op televisie, vind teennagels er sws al niet mooi uit zien, laat staan kalknagels. Gelukkig maar dat er producten zijn om dit te verlichten c.q. te verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *