Purpuz planner 2021 – Bold Black

Purpuz planner 2021

Yay, de nieuwe Purpuz planner 2021 is er! Na dit jaar de prachtige limited pink in gebruik te hebben, mag ik 2021 starten met de mooie en stijlvolle Bold Black variant van de Purpuz planner.

De Purpuz planner is een agenda, planner en persoonlijke lifecoach in een tof design. Dit is niet mijn eerste ervaring met de Purpuz planner, ik heb het geluk dat ik al een paar jaar gebruik mag maken van deze planner en ook 2021 gaat hij me weer vergezellen.

Dit jaar komt de Purpuz planner niet alleen in Original grey of Limited pink, maar nu ook in Bold black en Golden year. Na twee jaar een mooie girly roze variant te hebben gehad, was Wessel toch wel erg blij met deze elegante zwarte variant.

De Purpuz planner werkt aan de hand van acht tools, je leest er hier alles over.

purpuz planner 2021 black bold

Meteen even een side note: ik kreeg de kleur van de Purpuz planner helaas niet goed op de foto, hij lijkt op de foto’s meer antraciet, maar het is in het echt een prachtige intens zwarte planner. Op de foto hierboven de echte kleur van de planner.

Zoals ik zei heb ik al een paar jaar mogen werken met de Purpuz planner en ik was dan ook erg benieuwd naar eventuele veranderingen met voorgaande planners.

Ik ben een enorme control freak, weet graag van tevoren waar ik aan toe ben en heb graag alle touwtjes zelf in handen. Nu ik 100% ben afgekeurd door het UWV is het voor mij belangrijker en fijner dan ooit om een planning en structuur te hebben in mijn dagelijks leven.

De to do lijstjes onderaan de weekpagina zijn erg fijn, zo zie ik in een oogopslag waar ik die week aan toe ben en welke zaken ik nog moet regelen. Op de to do lijstjes schrijf ik dingen die ik nog moet regelen, belafspraken, deadlines, wanneer de katten zijn ontvlooid & meer.

Dingen die nieuw zijn/mij opvallen in de Purpuz planner 2021 ten opzichte van de vorige editie:

 • De 2021 planner heeft twee leeslinten in plaats van één
 • Er staan nieuwe wekelijkse quotes in en bijpassende uitdagingen
 • Sommige pagina’s zijn ruimer opgezet (jaaroverzicht 2022)
 • Natuurfoto’s tussen de pagina’s door zijn eruit
 • Purpuz canvas heet nu actie canvas
 • Achterin vind je ‘love journal’ pagina’s (met stippen, zoals in een bullet journal)
 • Strakker design (kan ook door het kleurgebruik komen van de zwarte planner)
 • Meer creatieve ruimte en love journal pagina’s

Het weekoverzicht bevat een inspirerende quote met bijpassende uitdaging. Week loopt van maandag tot en met zondag, elke dag is ingedeeld van 6 tot 22 uur en vermelding van bijzondere dagen.

Onderaan elke week vind je ruimte voor je to do’s en creatieve ruimte.

Voor het begin van elke maand vind je een maandoverzicht. Hierin zet ik zelf altijd beknopt de verjaardagen, etentjes en andere belangrijke afspraken.


Leeslinten.


Jaaroverzicht 2022.


To do ruimte onderaan het weekoverzicht.


Love journal pagina achterin de planner.

Dingen die ik persoonlijk mis bij de Purpuz planner 2021 zijn een ‘mijn gegevens’ pagina voorin in de planner en ook mis ik achterin nog steeds ruimte voor het opschrijven van adressen. Dit zijn punten die ik in de 2020 versie ook al miste, maar helaas nog steeds missen in de 2021 versie.

Misschien is een maandelijkse of wekelijkse moodtracker voor in de planner nog een leuk idee om toe te voegen? Je kunt hem in ieder geval zelf maken achterin de planner op de ‘love journal’ pagina’s.

De zwarte en gouden versie zijn er nieuw bijgekomen, van de gouden variant zijn er maar 100 gemaakt (genummerd en gesigneerd). Zelf vind ik een zachte mintgroene of een petrol blauwe planner ook wel erg tof qua kleur.

De Purpuz planner 2021 is vanaf 10 september 2020 online en in de winkels verkrijgbaar, prijzen variëren van €34,99 tot €100. Tevens gratis te downloaden via Purpuz.com.

Gebruik jij een papieren planner of liever digitaal?

14 gedachten over “Purpuz planner 2021 – Bold Black

 1. het is eerlijk gezegd niet mijn soort planner. Eis 1 is dat ze in een handtas passen! En eis 2 : niet teveel toeters en bellen, dan raak ik het overzicht kwijt.
  hij ziet er wel heel erg mooi uit, daar val ik zeker voor

 2. Never not electronisch (dat zeg ik die ooit als directiesecretaresse heeft gewerkt en dus juist elektronische agenda’s van de directeur bij moest houden. Dat werkt heel fijn. Absoluut. Maar als je een crash hebt… En daar heb je nog ondersteuning van een ICT-afdeling. Thuis niet en wat dat betreft – qua techniek – ben ik ook wat minder ‘ingewerkt’). Afijn, papier it is dus. Ik zweer eigenlijk bij mijn Milly Pie-planner. Ook alweer jaren dat ik die gebruik. Pluspunt is dat het een multomap-achtige agenda betreft. Zorgt er wel meteen voor dat je met een boekwerk sleept. Maar ik vind het heerlijk dat ik bladzijdes eruit kan halen en toe kan voegen. Ander nadeel (wat ik als een voordeel zie) is dat je alles zelf in moet vullen. Weken, maanden, dagen. Everything. Ik vind het een aanrader!

 3. Wat een mooie planner is dit! Ik gebruik voor het dagelijks leven digitale agenda’s en plan niet echt taken in enzo. Maar voor mijn blog gebruikte ik eerst een goedkope planner en nu een gewone schoolagenda. Werkt voor mij net zo goed, omdat ik toch niet details alle taakjes erin schrijf. Het is wel handig voor het overzicht en de planning wat ik wanneer wil publiceren enzo ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *