Behind Jouvence #28 | naar het bos, nieuwe kast & housewarming

behind jouvence 28

We zijn belandt bij Behind Jouvence nummer 28 alweer. De laatste Behind Jouvence eindigde met een tetanus prik en een dikke enkel. In dit kijkje achter de schermen zijn we heerlijk wezen wandelen in het bos, is eindelijk onze nieuwe kast er, ben ik uiteraard weer eens uit eten geweest, zijn we naar de housewarming van een vriendin gegaan en was ik helaas ook veel ziek.

behind jouvenceBij ’t Wildhuus in Harskamp kochten we een geweilamp voor boven de salontafel. Deze stond al een tijdje op Wessel z’n lijstje. De winkel is een aanrader als je van landelijke decoraties houdt, opgezet wild, vachten en meer.

Met mijn zusje ging ik een middag naar Nijmegen. We belandden bij de Hema voor een lunch. Ik ging voor een smoothie met broodje zalm.

Lekker een stuk wandelen in het bos op de Posbank met Wessel, om een laatste glimp van de heide in bloei te zien. Het was wel veel klimmen.

Daarna onszelf getrakteerd op een lekkere lunch bij een restaurant in de buurt. We kozen allebei de lunchspecial saté van de haas en die was heerlijk mals!

De nieuwe Purpuz planner kwam binnen. Een keer geen roze, maar een zwarte variant.

Mickey lekker aan het struinen en neuzen tussen producten die ik aan het fotograferen was voor mijn blog.

Met Wessel, mijn ouders en zusje uit eten geweest bij ’t Zusje in Nijmegen. Dit waren de enige foto’s die ik maakte die avond. We hebben gezellig bijgekletst en lekker gegeten.

De spanring van onze wasmachine had het helaas begeven, dus moest er een nieuwe komen. En als je niet kunt wassen, dan maar een cake bakken. Ik maakte voor het eerst een appelcake (zelf geïmproviseerd). Helaas kwam hij half verkracht uit het bakblik. Hij smaakte er overigens niet minder om.

Onder een warme plaid op de bank, want ik was niet lekker. Boemba hield me gezelschap, kleine slaapkop.

Met mijn zusje even erop uit. Eerst lunchen bij de Mc Donalds (inmiddels traditie). Dolgelukkig met het feit dat ze me 1 kipnugget teveel hadden gegeven.

Uiteraard even naar binnen bij de Rituals & hoe schattig is dit kopje met schotel van de Hema?

Even langs bij de Ikea, waar ze deze leuke kalebassen al hadden liggen.

Pakketje van Brandfield kwam binnen. Een zonnebril voor Wessel en voor ons beide een parfum (beide parfum reviews vind je op mijn blog).

Ik veranderde de kussenhoezen van de bank, van frisse lente kleuren naar de donkere najaarstinten.

En weer op de bank, rechts was mijn uitzicht aan de rechterkant.

Het was vooral veel (over)leven op pillen.

Mickey is een van z’n speelgoedmuizen aan het verdrinken.

Housewarming bij een vriendin, was gezellig!

Deze unicorn pepernoten nam ik mee bij de Action, maar ze zijn niet lekker. Veel te zoet en het ‘glazuur’ laagje is veel te hard, het lijkt niet echt op chocolade. Bummer dus..

Met Wessel nieuwe plantjes halen voor in de plantenbakken bij de Hornbach. Daarna nog even naar Ruben Robijn geweest en een nieuwe winkel bij ons in de stad: Happy Spirit.

Tadaa! Het eindresultaat van de winterharde plantjes.

’s Avonds had ik geen zin/puf meer om te koken en bestelden we eten bij de snackbar.

Harry Potter marathon gestart. ’s Avonds kreeg ik heel veel last van m’n buik, diarree (ik zal jullie de details besparen 😉 ) en dus ging ik vroeg naar bed met een warme kruik.

Er wordt zo nu en dan ook nog gesport 😉

We kregen een telefoontje dat de kast die we hadden gezien online op Indoteak weer op voorraad was. We besloten er dezelfde middag nog even te gaan kijken en we hebben hem gekocht! Over een week gaan we hem ophalen.

Onder het mom: neem een kat (of vijf) is leuk. Ik ruim m’n oortjes altijd op, want het is me al twee keer eerder gebeurt, maar deze keer was ik ze toch vergeten. In een kleine 5 minuten hadden Mickey en Kaylo ze verorbert. Daar ging weer een setje Sony oortjes van €30.

Twee dagen later had ik m’n agenda open laten liggen en in een onbewaakt moment heeft meneer Mickey het onderste deel van het touwtje opgevreten.

Nog meer mensen met huisdieren die van alles slopen? 

10 gedachten over “Behind Jouvence #28 | naar het bos, nieuwe kast & housewarming

  1. Hier geen katten, omdat mijn dochter en ik allergisch zijn. Maar wel leuk om zoveel foto’s van je te zien. De Posbank is supermooi hè? Wij wandelen daar ook graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *