Purpuz planner 2024

Purpuz planner 2024
We gaan bijna het nieuwe jaar in en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuwe planner voor 2024. Dit is al mijn vijfde Purpuz planner en dat is niet zonder reden, want hij is zo ontzettend fijn in gebruik! Dit jaar had ik de kleur morning green & voor volgend jaar ben ik gegaan voor de kleur bold black. Ik laat je graag zien wat de Purpuz planner nou zo’n fijn maakt!

Ik gebruik zelf altijd nog het liefst een papieren agenda, in de smartphone vind ik zo onoverzichtelijk! Zelf heb ik voor 2024 gekozen voor een chique, zwarte tint, de bold black. Daarnaast kun je nog kiezen voor morning green, baby pink & golden success. De omslag van de Purpuz planner is van textiel, wat het geheel een luxe uitstraling geeft. Het is de plek voor al je afspraken, doelen, dromen, lijstjes, aantekeningen, inspirerende quotes, reflectie en to do’s voor zowel werk als privé.

Zo helpt de planner je:

De Purpuz Planner 2024 helpt jou je doelen te behalen. Zo bereik jij wat je wilt. Met deze planner maak jij van 2024 je beste jaar ooit! Dit kan je verwachten :

1. Handig werkboek voor

 • het vinden, prioriteren en halen van je doelen : ja
 • betere balans werk en privé : ja
 • meer rust en overzicht in je leven : ja

2. Leer Beter:

 • je ontwikkel en sterke punten kennen : ja
 • je eigen grenzen stellen : ja
 • wat je energie kost en geeft : ja

3. Bouw aan :

 • betere relaties met jezelf en je omgeving : ja
 • fijne nieuwe (morgen/avond) routines : ja

4. Krijg :

 • een meer positieve mindset : ja
 • meer focus op wat belangrijk voor je is : ja
 • meer rust, grip en overzicht op je leven : ja

5. Voel je :

 • meer in balans : ja
 • krachtig : ja
 • en zelfverzekerd : ja

Wat staat er in de planner

De Purpuz planner is een bewezen effectieve methode voor meer balans, geluk én succes in je leven. Dit is waarom er bij voorgeschreven gebruik, meer balans, geluk en succes na een jaar wordt gegarandeerd. Je kunt het zien als een medicijn. Als je de Purpuz planner dagelijks gebruikt, wordt je leven beter.

Een uniek werkboek, duidelijke schema’s, handige lijstjes en een inspirerende weekkalender helpen je van 2024 je beste jaar ooit te maken.

 • uniek werkboek
 • 8-stappenplan van droom naar een gepland dagdoel
 • to-do lijstjes (werk en privé)
 • jaaroverzicht 2023, 2024 & 2025
 • jaarplanning 2024 (nieuw!)
 • maandplanning (jan-dec)
 • weekplanning (ma-zo) (verbeterd)
 • maandelijkse reflectie pagina’s (verbeterd)
 • maandelijks een habit tracker (verbeterd)
 • voorin 2 pagina’s om bij te houden wat jou gelukkig maakt/je energie geeft
 • achterin twee pagina’s met zaken die je beter niet meer kunt doen
 • 8 pagina’s creatieve ruimte, voor aantekeningen etc.

De Purpuz planner is een agenda en lifecoach in een, die jou naar jouw gestelde doelen begeleidt door middel van het handige stappenplan. Het is de plek voor al jouw dromen, doelen, to-do’s, afspraken, ideeën, lijstjes, aantekeningen, inspiratie en reflectie.

Naast de planner is er ook een Purpuz familieplanner te koop, een LOVE journal, HAPPY journal, jaarplanner, desk planner en een meal planner. Tevens kun je een masterclass volgen of coaching krijgen.

& wist je dat de planner ook gratis te downloaden is? Zo kan iedereen gebruik maken van dit unieke concept.

Ik vind de Purpuz planner een ontzettend fijne agenda/planner. Hij is erg overzichtelijk, doelen die je jezelf stelt zijn veel makkelijker haalbaar doordat je ze stapsgewijs vorm geeft en het neemt voor mij een hoop onrust weg, doordat ik de dingen die ik nog moet doen hier overzichtelijk in kwijt kan.

Purpuz planner
De Purpuz planner is online verkrijgbaar en kost €47,95 & ik zag dat hij op Bol.com te koop is voor €37,95 (korting).

Heb jij al een planner/agenda voor 2024? En zo ja, welke?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

18 gedachten over “Purpuz planner 2024

 1. Ziet er prachtig uit! Maar ik mijzelf, ik heb tig opschrijfboekjes en vergeet er altijd iets in te schrijven. Ik doe het altijd online in mijn Google agenda, zo krijg ik ook reminders. (want ik vergeet nog wel eens wat…)

  1. Oh, ik vind online niet overzichtelijk. Wessel wel, die zet alles digitaal en voor gezamenlijke afspraken verifieerd ‘ie eerst altijd bij mij.

 2. Ik heb deze ook eens gehad. Jaren geleden. Voor mij persoonlijk geen succes.
  wel al enkele jaren een structuur junkie planner, die werkt voor mij prima. (en misschien mede omdat ik bij deze planner een cursus planner-gebruiken heb gevolgd)

 3. Wat goed, dat je al voor de 5e keer met deze planner gaat werken! Ik ben heel slechts in doelen stellen.. dat wil zeggen: ik heb ze in gedachten wel, maar schrijf ze nooit op.. en zie wel wat er uiteindelijk wel en niet lukt. Ik denk dat het met zo’n planner een stuk effectiever is! 🙂

 4. Wat ziet hij er weer mooi uit! Iedere keer als ik hem weer voorbij zie komen denk ik: oh ja, die had ik willen hebben! Maar ik heb zojuist een uitwisbare variant gekregen, dus daar ga ik eerst maar mee aan de slag.

 5. Die zijn super fijn! Heb ik ook eens mogen gebruiken. Tegenwoordig doe ik alles via een online agenda maar mijn blog agenda is wel fysiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *