Recreatiepark De Leistert

recreatiepark De Leistert

Even lekker er tussenuit met het gezin, genieten van het buitenleven in eigen land. Laat je eens verrassen door de vele faciliteiten, verschillende verblijfsmogelijkheden en de mooie groene omgeving van recreatiepark De Leistert!

Recreatiepark De Leistert hoort bij de nummer 1 campings van Limburg en gezien de vele faciliteiten op het park is dat niet gek. Daarnaast is er een groot aanbod aan huuraccommodaties. Wat dacht je van een glamping tent met overdekt terras en eigen sanitair? Of een luxe lodge of knusse cabin, kortom voor ieder wat wils! Je kunt uiteraard ook gewoon verblijven in je eigen vertrouwde kampeermiddel.

De Leistert

Camping De Leistert in Limburg is een echte camping voor jonge gezinnen! Uniek is het enorme aanbod aan waterpret. Liefhebbers van water kunnen hun hart ophalen bij het subtropisch zwembad, het buitengolfslagbad, de waterspeeltuin of op de roeivijver met dagstrand. De waterspeelzone is een omheind parkgedeelte, wel zo veilig.

Daarnaast is er ook een visvijver, waar de liefhebbers van hengelsport hun hart kunnen ophalen.

De Leistert

En dat is nog niet alles, want recreatiepark De Leistert is voorzien van een grote speeltuin, adventure sportveld, golfbaan, beachvolley, biljartvoetbal, Aventuria (shows, dansen & knutselen), fietscrossbaan, tafeltennistafels, het klushuis (waar je heerlijk kunt knutselen), indoor speeltoestel (voor als het helaas een keertje regent), hyperbowling, jeu de boules, La Selva playground (indoor speeljungle van De Leistert) & sportvelden.

Daarnaast worden er ook nog allerlei activiteiten georganiseerd, zoals aqua latin (dansen in het water – verschillende leeftijden), buitenbios, keep fit, ochtenddans, voorleesverhaal, mini disco, potje voetbal, Disney quiz, potje hockey, spookhuis, schuimparty, boswandeling, optocht, vlaggenroof, party night, stretching, obstakelrun, avonturentocht & nog veel meer..

Dagelijks staat het recreatieteam paraat van 10 tot 22 uur. Als je kinderen zich hier nog vervelen dan weet ik het ook niet meer!

Wij hebben vroeger ook minstens 3 keer onze zomervakantie doorgebracht op camping De Leistert met mijn ouders en die kregen ons ’s avonds maar moeilijk naar binnen, want wij waren nog lang niet uitgespeeld!

Ook voor de ouders is er genoeg te doen. Op het park zelf zijn meerdere horeca gelegenheden en 3 restaurants aanwezig. Ook voor de boodschappen hoef je het recreatiepark niet af, want op de Plaza is een Spar supermarkt gevestigd met een compleet assortiment aan boodschappen. Deze is iedere dag vanaf 8 uur geopend, zo kun je elke vakantiedag starten met heerlijk warme ovenverse broodjes en croissants.

Als je in een verhuur accommodatie verblijft kun je van tevoren, vanuit huis, alvast je boodschappen bestellen. Bij aankomst op het park staat je bestelling klaar in jouw verblijfsaccommodatie!

Heerlijk om op dit vakantiepark Pasen te vieren bijvoorbeeld of lekker even een midweek ertussenuit met je gezin.

Kende jij recreatiepark De Leistert al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

13 gedachten over “Recreatiepark De Leistert

  1. Mijn collega is er deze zomer geweest en was erg enthousiast, mij zou het veel te druk zijn, maar ik kan me voorstellen dat het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *