Revolution – Tasty Pizza palette

tasty pizza
Het tasty pizza palette van Revolution scoorde ik een tijdje terug bij de Kruidvat in de opruiming. Het is een lekker kleurrijk palette in de vorm van een pizza. Er zijn meerdere varianten van deze tasty paletten, waaronder chili, koffie, popcorn, watermeloen, perzik, hotdog en avocado.

Zoals ik al zei heeft de voorkant van het tasty pizza palette van Revolution de vorm van een pizza in reliëf erop zitten. Persoonlijk vind ik het ietwat kinderlijk aandoen en het stapelt wat minder makkelijk in de kast/la. Aan de binnenkant van het deksel zit een mooi grote spiegel, wat hem ideaal maakt om mee te nemen.

Het tasty pizza palette bevat 18 verschillende kleuren, zowel matte als shimmer tinten. Elke kleur heeft zijn eigen toffe naam, gerelateerd aan pizza’s.

De kleuren pakken goed op, de tinten zijn goed gepigmenteerd, ook de matte tinten. Sommige shimmer tinten zijn erg zacht, waardoor je dus niet te hard met je oogschaduwkwast erdoor moet gaan.

Swatches tasty pizza palette

Bovenste rij van links naar rechts.


Middelste rij van links naar rechts.


Onderste rij van links naar rechts. 

Ik vind het een erg mooi oogschaduw palette met diverse en goed gepigmenteerde tinten. De kleuren Calzone, Margherita, Saucy, Marinara en Stuffed crust zijn mijn favorieten uit dit palette.

Het palette kost €9,99 en is volgens mij nog steeds te koop bij de Kruidvat en anders online bij onder andere Boozyshop en Notino.

Wat vind jij van dit palette?

9 gedachten over “Revolution – Tasty Pizza palette

  1. De vormgeving van de doos vind ik helemaal niks, zo anders dan hun andere palettes. Maar de kleuren zijn best prima zo te zien, die zou ik zo gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *