Rituals – The Legend of the Dragon (limited edition)

Legend of the Dragon
De nieuwe limited edition The Legend of the Dragon van Rituals is geïnspireerd op eeuwenoude legendes van keizerlijke draken en hun legendarische krachten. Deze nieuwe limited edition winter 2023 is speciaal ontworpen met de gedachte dat ieder van ons een onzichtbare innerlijke kracht bezit. Benieuwd naar welke producten er allemaal in deze nieuwe winter collectie zitten? Lees dan gauw verder..

Ontdek The Legend of the Dragon, de nieuwe limited edition winter 2023 collectie van Rituals, ontworpen om jouw innerlijke draak wakker te maken en zijn sluimerende kracht te ontketenen. De collectie is doordrenkt met pruimen en cederhout, het helpt je de dagelijkse routine om te zetten in een betekenisvolle ervaring en geeft je de luxe om een moment te pauzeren en reflecteren & zo je innerlijke kracht te vinden.

Pruim

Al eeuwenlang wordt pruim geprezen om haar luxe aroma en voedende eigenschappen. De zoete en fruitige noten van deze populaire vrucht zijn perfect gemengd met andere geurige ingrediënten tot een harmonieuze mix die zowel verfrissend als verfijnd is. Pruimen staan bekend om hun hoge concentratie vitaminen en antioxidanten, die de huid beschermen en voeden. Met een rijke symboliek van een lang leven en vitaliteit. Pruim is niet alleen een vrucht, maar een cultureel icoon dat de wijsheid en tradities van het oude China belichaamt.

Cederhout

De olie van de majestueuze ceder werkt verzachtend op lichaam en geest. De zuivere, aromatische essentiële olie van ceder heeft een houtachtige geur die je meer energie geeft.

Shop de collectie

 • Gold foaming shower gel – €9,90 (200 ml)
 • Body cream – €21,90 (220 ml)
 • Travel Eau de Parfum – €17,90 (15 ml)
 • Scented candle – €24,90 (290 gr)
 • Car perfume – €22,90 (2 x 3 gr)
 • Eau de Parfum – €49,90 (50 ml)
 • Gold body scrub – €17,90 (250 gr)
 • Fragrance sticks – €30,90 (250 ml)
 • Gift set M – €49,90
 • Kitchen set (hand wash & hand balm) – €24,90 (300 ml + 175 ml)
 • Perfume tassel set – €31,90

Ik word dus echt ontzettend enthousiast als Rituals fan van deze winter collectie en kan niet wachten om de combinatie van pruimen en cederhout te gaan ruiken in de dichtstbijzijnde Rituals winkel. Ik ben vooral erg benieuwd naar de gold foaming shower gel, body cream, eau de parfum, de gold body scrub & de perfume tassel set!

Bron afbeeldingen: Rituals.


Heb jij al iets uit winter 2023 ‘The Legend of the Dragon’ collectie van de Rituals? 

4 gedachten over “Rituals – The Legend of the Dragon (limited edition)

 1. Ik vind de producten van Rituals altijd zo lekker ruiken, maar helaas kan mijn huid er niet goed tegen. Erg jammer, omdat ik op mijn werk regelmatig iets van Rituals krijg

 2. ik was inorme fan van happy budah maar helaas is deze uit het assortiment zeer jammer nu ga ik even genieten van the legend of the dragon maar zal jammer genoeg ook maar voor even zijn vind het jammer dat deze geuren niet kunnen blijven als iets goed is moet je het behouden niet altijd veranderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *