Rituals – The Ritual of Karma shampoo & conditioner

karma
Ben ik weer met m’n Rituals! Ik heb nog zoveel Rituals producten liggen dat ik jullie tot het eind van het jaar kan voorzien van blogposts. Vandaag The Ritual of Karma shampoo & conditioner.

Ik was al een tijdje benieuwd naar de shampoo van The Ritual of Karma, dus toen ik er onlangs was besloot ik hem toch maar mee te nemen. Ik kreeg korting, waardoor ik voor een leuke prijs zowel de shampoo als de conditioner kon bemachtigen. De shampoo en conditioner kosten normaal €9,50 per stuk, maar je scoort ze tijdelijk voor €12,50 samen!

Shampoo

De shampoo van The Ritual of Karma zorgt voor prachtig glanzend en gezond haar. De shampoo is verrijkt met arganolie (rijk aan vitamine E) en shikakai (versterkt de wortels en geeft glans), wat je haar beschermt tegen schade door de zon. Dit alles met de heerlijke zomerse geur van heilige lotus en witte thee.

De shampoo beschermt haar en hoofdhuid tegen blootstelling aan zonlicht en tegen UVA- en UVB- straling. Breng de shampoo aan op nat haar, masseer voorzichtig in tot het schuimt en vervolgens grondig uitspoelen.

Ingrediënten: Aqua/Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Decyl Glucoside, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Glycol Distearate, Glycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Glyceryl Laurate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Panthenol, Propylene Glycol, Polyamide-2, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Argania Spinosa (Kernel) Oil, Dimethyl PABA midopropyl Laurdimonium Tosylate, Tocopheryl Acetate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Acacia Concinna (Fruit) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

De shampoo ruikt heerlijk naar de typische geur van Karma. Met deze shampoo houd je het zomerse gevoel nog even vast onder de douche. Je hebt maar een klein beetje shampoo nodig. De vormgeving van de flacon vind ik ook erg mooi gedaan, het lichte turquoise met gouden details.

Na het wassen van mijn haren met deze shampoo blijf je de geur nog lang subtiel ruiken. Mijn haren zijn heerlijk zacht en glanzen mooi. Wel heeft mijn haar minder volume en ik heb het idee dat mijn haar sneller vet wordt dan wanneer ik het was met een shampoo bar.


Links: shampoo | rechts: conditioner

Conditioner

Je kunt de Ritual of Karma shampoo aanvullen met de bijbehorende conditioner in dezelfde heerlijke geur. Speciaal gemaakt om je haar van de haarwortels tot aan de puntjes te verzorgen. Zorgt voor een prachtige glans en is eenvoudig te doorkammen. Tevens verrijkt met arganolie en shikakai.

Na gebruik van de shampoo gelijkmatig aanbrengen op vochtig haar, 3 minuten laten inwerken en vervolgens grondig uitspoelen.

Ingrediënten: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Parfum/Fragrance, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sodium Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Panthenol, Polyamide-2, Quaternium-87, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Argania Spinosa (Kernel) Oil, Squalane, PPG-1 Trideceth-6, DimethylPABAmidopropyl Laurdimonium Tosylate, Tocopheryl Acetate, Acacia Concinna (Fruit) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Ook de conditioner is voorzien van de heerlijke typische geur van Karma. Je hebt maar een klein beetje nodig voor optimaal resultaat. Zelf verdeel ik het met mijn vingertoppen door de haarlengten & haarpunten en kom niet in de buurt van mijn hoofdhuid/aanzet van de wortels.

Persoonlijk vind ik de shampoo flacon mooier dan de tube waar de conditioner in zit, had de conditioner niet ook in zo’n mooie flacon gekund?

De geur blijf je nog lang subtiel ruiken en mijn haren zijn heerlijk zacht en hebben een mooie glans. Ook is mijn haar super makkelijk door te kammen, pluspunt! Zoals ik al aangaf wordt mijn haar helaas wel iets sneller vet van deze combi en heeft het wat minder volume.

karma

Heb jij iets uit The Ritual of Karma geurlijn?

13 gedachten over “Rituals – The Ritual of Karma shampoo & conditioner

  1. ja Karma is lekker he, de shampo heb ik nooit geprobeerd, maar doucegel wel en de lotion ook, De scrub is ook een aanrader

  2. Ja Rituals producten zijn hier altijd wel in huis. Is het niet zelf gekocht door mij of mijn gezindsleden, dan heeft 1 van ons het wel gekregen als cadeautje. Het zijn fijne en welkome producten die altijd van pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *