Mijn Rituals collectie

Mijn Rituals collectie
Een tijdje terug vroeg ik op mijn Instagram stories of er interesse was in een ‘mijn Rituals collectie’ blogpost en maar liefst 80% was razend enthousiast hierover. Dus ik heb het hele huis afgestruind op zoek naar al mijn Rituals producten, want die staan echt overal en nergens verspreid door de woning.

Dit is mijn Rituals collectie zoals die nu is, maar ik koop en bestel natuurlijk met enige regelmaat producten van de Rituals en binnenkort komen de adventskalenders eraan! Misschien dat ik dus met de tijd ooit nog eens een update zal plaatsen van dit artikel. Ik zal even linkjes plaatsen bij de producten waarvan ik ooit al eens een review heb geschreven. Mocht je ergens benieuwd naar zijn, een vraag hebben of ergens graag alsnog een review van willen zien, laat het dan vooral even weten.

Rituals collectie

Ritual of Jing

De Ritual of Jing is een van de nieuwste geuren die is opgenomen in de vaste collectie van Rituals, want dit was eerst een limited edition collectie. Ik vind het een heerlijke subtiele en ontspannen geur. Ik ben vooral erg fan van de pillow mist en de hair, body en bed mist.

Ritual of Karma

The Ritual of Karma is echt een heerlijke frisse zomerse geur. Onlangs schreef ik een review over de body scrub, waterspray, body mist & spf face cream. Niet op deze foto, maar ook een review van de shampoo & conditioner.

Ritual of Sakura

Twee foto’s, want ik kwam er later achter dat ik nog een shower oil en deo stick van The Ritual of Sakura had staan. Dit is echt mijn favoriete geurlijn van Rituals. Een licht zoete, zachte en subtiele geur.

De handzeep, scrub, shower foam en body cream komen uit de renewing treat keepsake box.

Ik schreef al eens over de handcrème, body mist & de body cream.

Ritual of Holi

The Ritual of Holi is een kleurrijke en zoete collectie speciaal gericht op tieners. Ik dacht dat het een limited edition collectie was, maar de collectie is nog steeds bij de Rituals te vinden. Vooral de shower flower foam is een aanrader!

Ritual of Ayurveda

Je kunt wel zien wat mijn meest favoriete geurlijn is. De Ritual of Ayurveda is een vrij zoete geurlijn, desondanks erg lekker om te ruiken, maar minder groot favoriet zoals je kunt zien. Ik heb een douche foam en een handcrème uit deze lijn.

Ritual of Happy Buddha

Met deze producten uit The Ritual of Buddha heb ik deze week voor het eerst kennis gemaakt en zijn dus nieuw in mijn Rituals collectie. Het is een frisse en verkwikkende geurlijn. Review van deze producten staat inmiddels online.

Private collection

Uit de private collection heb ik een grote flacon met geurstokken in de geur Black Oudh. En de kitchen set in de geur Sweet Jasmine (heerlijke geur!).

Elixir collection & Ritual of Namasté

De producten van de elixir collection zijn mini varianten, deze kreeg ik onlangs bij een bestelling. Het zijn een overnight hair mask en droogshampoo.

The Ritual of Namasté is een vrij nieuwe lijn. Hiervan heb ik de hydrating mist en het micellair water.

Limited editions

Een paar verstekelingen in mijn Rituals collectie uit (oudere) limited editions. Links de foaming shower gel uit de Amsterdam collection, deze collectie is overigens nog steeds verkrijgbaar (wel tijdelijk) en gaat door als hun kerstcollectie van 2020.

In het midden een pot body cream uit de Express your soul lijn, een oude zomer collectie. Deze pot is overigens ook bijna op. Destijds gekocht omdat ik de vormgeving erg tof vond, deze body cream bevat ook nog eens shimmer.

En een hand balm uit The Ritual of Dao, de handwash ervan gaf ik weg aan mijn moeder.

Ritual of Samurai

Wessel z’n Rituals collectie. Een shower gel uit The Ritual of Samurai, auto parfum navulling en een mini parfum in de geur Maharaja d’Or (heerlijke mannengeur overigens!).

Wat is jouw favoriete geurlijn van de Rituals?

22 gedachten over “Mijn Rituals collectie

  1. Zo hee, je kunt zelf een Rituals winkel beginnen! Ik heb 1 product van Karma ergens in mijn kast 🙂 Die zwarte stokjes vind ik trouwens wel erg elegant eruit zien!

  2. Zo, dat is een flinke collectie! ik ben eindelijk eens alles aan het opmaken, zo koop ik al 2 maanden niets meer wat ik nodig heb. Rituals is altijd wel heeeeel verleidelijk. zo fijn merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *