Terugblik op 2022

terugblik
Een terugblik op mijn 2022. Het jaar waarin ik onder andere begon met vrijwilligerswerk, een thuisstudie, de Vierdaagse liep (& uitliep!), we afscheid moesten nemen van ons hondje Spikey en onlangs ook van oma..


Begin januari komen ze hier de afzuiginstallatie schoonmaken. Voor de zekerheid de katjes even in de grote bench gedaan, veel te bang dat ze wegschieten.


Achteraf gezien, het begin van mijn allergische reactie op gellak.


27 februari waren we alweer 5 jaar geregistreerd partners.


Verven bij opa & oma.


Mijn waterkoker ging kapot, voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders een instant hot water dispenser.

De katjes krijgen een nieuwe, grotere, krabpaal in de woonkamer.


Er werd ook met regelmaat uit eten gegaan. Onder andere bij ABC Velp & Meet & Ribs.


Lunchen & uit eten bij ’t Zusje Nijmegen.


Er moest serieus getraind worden en daar horen goede wandelschoenen bij, dus die werden aangemeten.


Versieren voor mijn verjaardag. 5 mei werd ik 29!

Elke kat op straat moest uiteraard geaaid worden.


Nieuwe kleurrijke plantjes voor buiten.

Dagje Burgers Zoo in Arnhem. ๐Ÿฆ‹


Ook lagen we regelmatig aan de Waal.

Dagje Apenheul. ๐Ÿ’


18 mei moesten we helaas, heel onverwachts, afscheid nemen van ons hondje Spikey. ๐Ÿ–ค๐Ÿถ


Ik begon met vrijwilligerswerk op de dierenweide hier in het dorp. ๐Ÿ

Ook zijn we naar het Zandsculpturenfestijn in Garderen geweest.


19 juli was het dan eindelijk zover; the Walk of the World. Door extreme hitte werd er 1 dag afgelast, maar ik heb hem uitgelopen, I f*cking did it! ๐Ÿงก๐Ÿ’š


We Love the 90’s โค๏ธ

Dagje Valkenburg, voor herhaling vatbaar!


Op kitten kraambezoek bij Sylvana.

Beste aankoop van het jaar ๐Ÿ˜‰ Qomfor pittenzak


Safaripark Beekse Berken, wat een ontzettend mooi & leuk park is dit!

Feest van mijn oom & tante (x jaar getrouwd).


18 november moesten we helaas ook onverwachts afscheid nemen van oma.


Kerstspullen tevoorschijn halen. Eindelijk de kleur blauw gevonden die we al heel lang zoeken.

Boefje had een wondje in z’n nek. Inmiddels helemaal genezen.


Sneeuw!


Met de halve familie naar het Mega Piraten Festijn in het Gelredome.

Ik bleek een ontsteking van de gehoorgang te hebben, bleek nogal ernstig want ik had er koorts bij, dus i.p.v. oordruppels kreeg ik een zware antibiotica kuur voor 7 dagen.


& nog meer uit eten, dit keer bij 7 continenten in Ede.

Trouwjurken passen met Sylvana. She said yes to the dress!


Kerst vierden we thuis en met opa. We deden onder andere pizzarette.

& oud en nieuw wordt traditioneel afgesloten met zelfgebakken oliebollen.

Helaas is het in 2022 wederom niet gelukt om een ander huis te vinden (waardoor onze kinderwens nog steeds geparkeerd staat). Hopelijk lukt het in 2023 wel om een ander huis te vinden. Duimen jullie mee?

Hoe was jullie 2022?

20 gedachten over “Terugblik op 2022

 1. Leuk dit overzicht en helemaal leuk die foto’s van je katjes!
  Spikey ah gossie…zo verdrietig en natuurlijk jouw oma.
  Wat een mooie dierenweide en het lijkt mij best leuk om te helpen met het verzorgen van die dieren!

  1. Moet altijd een selectie maken van een paar foto’s van de katten, want de helft van de telefoon staat er vol mee. Ja het helpen op de dierenweide is zo leuk en dankbaar om te doen!

 2. wat een leuk overzicht! als ik zo die zomerse foto’s zie, krijg ik weer helemaal zin in de zomer!
  mijn 2022 begon niet echt prettig, maar midden in het jaar veranderde alles en heeft me echt goed gedaan! uiteindelijk was 2022 voor mij toch wel een geluksdag!

 3. Wat een jaar! Gecondoleerd ook met jullie hondje. Ook wij hebben ons hondenkindje moeten laten gaan in 2022 en ook qua huis zijn wij zoekende. Waar zijn jullie precies op zoek naar en waar?

  Op een prachtig mooi jaar voor jullie! Dat jullie een heel mooi huis mogen vinden dat aan al jullie wensen voldoet!

 4. Ik duim zeker mee dat jullie een nieuw huisje krijgen en jullie je wens kunnen laten uitkomen. En wat naar van Spikey en je oma, maar ze hebben het hopelijk heel goed gehad in de tijd die ze hier hadden? En wat heeft die ram mooie hoorns! Wauw! Ik ga dit jaar ook vrijwilligers werk erbij doen. Het jaar 2022 kon beter (door Corona en pensioen vooruitzichten besloten weer in loondienst te gaan, ga ik in 2024 doen), maar ik ben ook dankbaar voor heel veel dingen hoor ๐Ÿค—

  1. Ze hebben het zeker goed gehad in de tijd die ze hier gehad hebben. Wat leuk dat je ook vrijwilligerswerk gaat doen! Wat ga je doen? Of weet je nog niet?

 5. Jeetje, wat is er een boel gebeurd in 2022, mooie dingen maar ook hele verdrietige. Afscheid nemen is altijd erg. En heel verdrietig. En wat vervelend van het zoeken naar een huis. Het is wel een hele lastige markt momenteel. Overigens is mijn ervaring dat je nooit helemaal klaar bent (met wat je klaar wilt hebben) voor de komst van een kind. Maar aan de andere kant is dat makkelijk praten van mij want ik was veel ouder en dus wat fases verder (in die zin dat we al best een groot huis hadden destijds). Ik moet mij er niet mee bemoeien dus (al bedoel ik het oprecht goed). Ik hoop dat jullie snel een huis vinden.

  1. Het is zeker een lastige markt momenteel met de woningen! Ik geloof ook oprecht dat je nooit helemaal klaar bent of je voorbereiden kunt op het ouderschap, daarnaast is het natuurlijk ook maar de vraag of het ons ‘gegund’ is. Zo niet, dan ook prima (wij willen geen ivf of iets dergelijks doen). ๐Ÿ˜˜

 6. Leuk om je terugblik te lezen en ja, een jaar met hele leuke dingen, het uitlopen van de vierdaagse, maar ook met trieste dingen, het overlijden van je oma. Hopelijk wordt dit het jaar waarin jullie je droomhuis vinden zodat er misschien ook wel een nieuwe fase in jullie leven aanbreekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *