Top 5 heren parfums

heren parfums
Samen met Wessel stelde ik een top 5 heren parfums samen. Parfums die je op z’n allerminst een keer in je leven geroken moet hebben! Dus ben jij nog op zoek naar een parfum om cadeau te doen met kerst, lees dan zeker even verder!

05. Armani Code

Armani Code van Giorgio Armani is een oriëntaals kruidige geur. De geur is een mengsel van frisse kruiden, citroen, bergamot en olijfbloem. De houtachtige basis van dit heren parfum is mannelijk en perfect voor de moderne man.

04. Hugo Boss Bottled – Infinite

Hugo Boss Bottled – Infinite is een sensuele geur die de frisheid van citrus combineert met de intensiteit van aromatische houtachtige noten. De topnoten bestaan uit appel, salie, mandarijn en kaneel. De hartnoten zijn een mix van rozemarijn, patchouli en lavendel. De basis bestaat uit akkoorden van sandelhout en olijfboom.

03. Dior – Sauvage

Sauvage van Dior is als je het mij vraagt een van de heerlijkste heren geuren die zijn gemaakt! Het is een krachtige en toch frisse geur. De bergamot in dit parfum zorgt voor een kruidige touch, die de geur ronder en sensueler maakt. Hij bevat onder andere hout- en amberakkoorden. De hartnoten bevatten onder andere patchouli, lavendel en peper. In de basis zit cederhout. Helaas is deze geur bijna op, tijd voor een nieuwe flacon dus.

02. Paco Rabanne – Invictus

Invictus is een houtachtig en aquatische geur voor heren. In de topnoten vind je zee, grapefruit en mandarijn. Dit maakt het een maritiem aromatische geur met een touch van citrus. In de hartnoten vind je jasmijn en laurier. In de basisnoten zit onder andere guaiac hout, patchouli en eikenmos. Dit is inmiddels zijn tweede flacon van Invictus.

top 5 heren parfums

01. Dolce & Gabbana – K

Wessel z’n favoriete parfum die zonder enige twijfel op nummer 1 moest is K van Dolce & Gabbana. Deze kocht ik vorig jaar voor zijn verjaardag en inmiddels is er al een tweede flesje gekocht. K is een houtachtig aromatische geur. In de topnoten zit jeneverbes en citrusvruchten. De hartnoten bevatten onder andere Spaanse peper en lavendel. In de basisnoten zit vetiver, cederhout en patchouli.

Wat is jouw favoriete heren parfum?

10 gedachten over “Top 5 heren parfums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *