Lunch: wrap met kalkoenfilet & salade

wrap kalkoenfilet
Op zoek naar een lekkere én gezonde lunch? Probeer dan eens deze wrap met kalkoenfilet en salade. Ik vind hem echt heerlijk en hij vult ontzettend goed. Dit recept is overigens gebaseerd op 1 persoon.

Ik wil graag wat overtollige kilo’s kwijt, vandaar dat je hier af en toe ook een gezond recept voorbij ziet komen. Ze zijn daarom overigens niet minder lekker! Mijn food fotografie skills moet ik nog een beetje oefenen, maar je begrijpt het idee. En zoals je ziet doe ik vrijwel al mijn boodschappen bij Albert Heijn. 😉

Wat heb je nodig

 • 1 volkoren wrap
 • 3 plakken kalkoenfilet (of kipfilet)
 • 50 gram peen julienne
 • 1 bosuitje (ook wel lente uitje, salade uitje of pijpajuin genoemd)
 • 1,5 el zuivelspread
 • ½ el olijfolie extra vierge
 • ½ el honing
 • ½ tl witte wijn azijn
 • snufje peper & zout

Hoe te maken

 1. Meng de olijfolie, honing & witte wijn azijn met een snufje peper en zout.
 2. Snij het bosuitje fijn en meng dit samen met de peen julienne door de dressing die je zojuist hebt gemaakt.
 3. Smeer de zuivelspread op de wrap.
 4. Beleg de wrap met 3 plakken kalkoenfilet.
 5. Verdeel de salade erover en rol de wrap dicht.
 6. Eet smakelijk!

Noem vooral ook eens een kijkje bij de recepten van Burgertrutjes

18 gedachten over “Lunch: wrap met kalkoenfilet & salade

 1. Mijn zoontje is gek op kalkoenfilet en wraps dus de combinatie moet ik eens voor hem maken. Ziet er ook vrolijk uit zo met de wortel erbij.

 2. Ah! Deze ga ik onthouden. Als we wraps eten dan blijft er regelmatig iets over en ik weet dan nooit zo goed wat ik ermee kan doen. Dit is eigenlijk heel makkelijk en zo gebeurd. En gezond! (Moet zelf ook wat kilo’s kwijt haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *