Top 5 zomerproducten

zomerproducten
Elk seizoen veranderen de producten die je het liefst gebruikt. In de zomer gebruik je bijvoorbeeld een hogere factor zonbescherming, terwijl je in de winter juist liever een goede lipbalm gebruik. Ik deel daarom graag mijn top 5 zomerproducten met jullie.

1. Zonbescherming

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: op nummer 1 in de top 5 zomerproducten de zonbescherming! Goede zonbescherming met een hoge factor is erg belangrijk wanneer de zonkracht hoog is, zoals in de zomer. Zo voorkom je dat je huid verbrandt en gaat huidveroudering tegen.

2. Bodylotion

Een goede bodylotion, crème of aftersun is een echte musthave voor je huid na een dag blootgesteld te zijn aan de zon. Geef je huid de kans om te herstellen en zich te voeden na een intensieve dag in de zon. Kies hierin een product wat voor jou het fijnste werkt. Zelf vind ik een bodylotion met een subtiele shimmer erin voor in de zomer ook altijd erg leuk.

zelfbruiner

3. Zelfbruiner

Voor iedereen die, net als ik, een bleekscheet is en die melkflessen maar niet bruin krijgt is zelfbruiner de ultieme uitkomst! In een handomdraai en een paar uur tijd creëer je een mooie egale bruine teint, alsof je terug komt van een weekje vakantie. Zelf ben ik een groot fan van zelfbruiner, met name voor op mijn benen en dus mag dit ook niet ontbreken in deze top 5 zomerproducten.

4. Face mist

Iets waar ik zelf erg dol op ben, vooral met die warme zomerse dagen, is face mist of thermaal water. Een face mist is ideaal ter verfrissing. Het voelt niet alleen heerlijk aan, het zorgt er ook nog eens voor dat je huid gehydrateerd blijft! Er bestaat ook face mist met SPF en thermaal water heeft nog meer voordelen voor je huid.

zomerproducten

5. Geurtje

En iets wat niet kan ontbreken is natuurlijk een fris en zomers geurtje. Nou zijn geuren natuurlijk heel persoonlijk, want iedereen vindt weer iets anders lekker (gelukkig is er ontzettend veel keus). Mijn persoonlijke favoriete zomerse geuren zijn Flowerbomb van Viktor&Rolf en La Vie Est Belle van Lancôme.

Wat zijn jouw favoriete zomerproducten?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

36 gedachten over “Top 5 zomerproducten

  1. Het meeste van binnenuit inderdaad (de diepere huidlaag). Van buitenaf kun je er met bijvoorbeeld body lotion voor zorgen dat de hoeveelheid vochtbindende stoffen (hyaluronzuur, glycerine, sodium pca, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, siliconen & shea butter) in de huid worden aangevuld en een laagje leggen over de huid, waardoor vocht minder goed kan ontsnappen.

 1. Nu ik dit lees herinner ik me dat ik eigenlijk nog bodylotion en zonbescherming moet aanschaffen. Oeps haha!

 2. vooral veel zonnebescherming of ik zie er uit als een kreeft. ik gebruik wanneer het warm is ook graag een face/body mist

 3. Lijken me hele fijne producten! Ik gebruik zelf ook zelfbruiner haha. Maar dan wel alleen voor mijn gezicht en keel. Anders ziet het er wel heel raar uit! Want voor de rest word ik best wel snel bruin.

 4. Een geurtje is zeker fijn om te dragen. En verder gebruik ik helemaal niets van dit lijstje. Toch fijn om een man te zijn ;p
  Er wordt gezegd dat temperaturen van 35 deze zomer weer bereikt gaan worden. De zonnebrandcrème is dus hard nodig weer!

 5. Ik ken dit merk niet. Ik gebruik zelf op dit moment Nivea zelfbruining bodylotion erg prettige creme. Vlekt niet en je krijgt een mooi teintje

 6. Ik kan niet zo goed over zelfbruiners. Maar ik stoor me er ook niet zo aan, ze worden vanzelf wel bruin. Bodycreme blijft nivea toch wel de favoriet
  Leuke blog

 7. Ik had nog nooit van face mist gehoord, oepsie hahaha. Weer wat geleerd dus. Een zelfbruiner heb ik ook wel eens geprobeerd want ook hier een enorme bleekscheet hahaha Maar een zelfbruiner is niet echt wat voor mij. Ik hou het dus maar bij een goede zonnebrand en after sun altijd ?

 8. Ik gebruik maar één zomerproduct: zonnecrème. Heel soms, met echt hete dagen, misschien een face mist. Ik ben nogal low maintenance moet ik zeggen.

 9. Ben naar 2 dingen op zoek…
  Een heerlijk geurtje voor in de zomer en een zelfbruiner voor mijn benen (staat mooier met een jurkje ?). Beide wel betaalbaar.

  1. Mijn persoonlijke favoriete zomerse geuren zijn Flowerbomb van Viktor&Rolf en La Vie Est Belle van Lancôme, maar die zijn natuurlijk niet heel budget vriendelijk. Misschien scoor je ze op Notino een stuk goedkoper? Daarnaast hebben Kruidvat (the master perfumer) & Etos eigen merk geuren, die ook prima zijn!

   Qua zelfbruiner vind ik die van Marc Inbane en Bondi Sands erg fijn, maar beide niet heel budget. Kruidvat eigen merk heeft ook een zelfbruiner mousse, ik heb hem hier thuis ook liggen en ga hem binnenkort testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *