WIN | Swarovski elements armbandje naar keus

Swarovski elements
Wie jarig is trakteert! Nou duurt het nog zo’n twee weken voordat ik daadwerkelijk 30 (!!!) 😱 kaarsjes mag uitblazen op 5 mei. Maar deze winactie waarbij je een Swarovski elements armbandje naar keus kunt winnen wilde ik jullie niet langer onthouden.

Ik ga met deze winactie twee personen blij maken met een Swarovski elements armbandje naar keus! Je mag uiteraard ook meedoen voor iemand anders. 💎

Hoe maak je kans?

Laat in een reactie onder dit bericht weten dat je mee doet en waarom jij graag een Swarovski elements armbandje naar keus wilt winnen & laat op een ander recent blogartikel op mijn website een gemeende/oprechte reactie achter.

Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. De winnaars worden per e-mail benaderd door mij, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Let op! Ik neem geen contact op via Instagram of Facebook (privé bericht) en zal ook nooit vragen om jouw bankgegevens of om op een link te klikken.

Winactie sluit vrijdag 05 mei 2023 om 00:00 uur. (GESLOTEN)

8 gedachten over “WIN | Swarovski elements armbandje naar keus

  1. Alvast gefeliciteerd, mocht ik het op die dag vergeten…
    Super mooi zo een armbandje en Swarovski kristal heeft mij altijd geïntrigeerd. Volgens mij spaarde mijn schoonmoeder Swarovski beeldjes. Dus ja, ik doe graag mee!

  2. Nog 13 dagen, maar alvast gefeliciteerd en een heel fijne dag.
    Swarovski had mijn moeder vroeger, dus zou wel leuk zijn om het zelf ook een te hebben.

  3. Alvast gefeliciteerd. Ik klim uit een depressie en hier heeft mijn dochter van 14 best veel van meegekregen aangezien we huishouden van 2 pesonen zijn.Zij krijgt hiervoor ook hulp gelukkig maar ik ben echt super trots op haar hoe ze hiermee omgaat dus ik gun haar zo’n mooi armbandje.

  4. Van harte gefeliciteerd. Heel graag loot ik mee om mijn zwangere dochter te verrassen om haar bij de geboorte van de kleine dit leuke armbandje als herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis cadeau te geven.

  5. Van harte gefeliciteerd! Een fijne dag gewenst. Mooie en vrolijke armbandjes, perfect voor de zomer daarom doe ik graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *