Behind Jouvence #9 | Veel kattenfoto’s & heel veel eten


Een nieuwe Behind Jouvence online met wat ik de afgelopen tijd zoal uitspookte buiten het bloggen om. Onlangs plaatste ik polls op mijn Instagram stories en daarin kwam naar voren dat jullie graag wat meer van dit soort posts willen zien, dus ik ga mijn best doen om dit regelmatiger te plaatsen.


Met een groepje dames van de dansgroep gingen we uit eten bij Koi sushi & grill in Arnhem. Nou lust ik geen sushi (ik heb het geprobeerd), maar er was ook genoeg keuze van de grill en het was echt super lekker, voor herhaling vatbaar dus!


Echt carnaval heb ik niet gevierd, wel ben ik met mijn zusje, moeder, opa & oma naar de optocht in Kleve geweest. Niet normaal hoeveel snoep ze daar gooien! Hierboven ‘de buit’ van de optocht (even voor de duidelijkheid, iedereen had zo’n tas vol).


Verstopping in de afvoer van de wasbak in de keuken, het was al een tijd ruk en nu kwam er eindelijk iemand voor langs. Het bleek allemaal niet goed aangesloten te zijn en het was op deze manier wachten op een verstopping. Ik heb er helaas maar een kleine 2 weken van kunnen genieten, want het is nu alweer raak..


’s Morgens wakker worden met kleine Bengel naast me, zo gezellig als ze even komen knuffelen.

Mijn ontbijt: een grote beker groene thee en een maaltijdshake. Ik wil graag wat afvallen, daarnaast ontbeet ik nooit/slecht, dus dan is dit een ideale manier om te ontbijten.


Even wat boodschappen doen in Duitsland, voornamelijk huishoudelijke dingen, zoals toilet- en keukenpapier, luchtverfrisser, etc. Het was er echt rete-druk en de rij voor de kassa stond tot halverwege de winkel, uch..

Hard werken kost energie, dus namen we een broodje curryworst (dag dieet!).


’s Avonds gingen we naar Burgers Light in Arnhem, het viel erg tegen ten opzichte van vorige jaren en het was ook nog eens erg koud! Gelukkig was een deel van de route overdekt.


Als afsluiter gingen we uiteten bij bistro Robin Hood in Arnhem. Ik ging voor de carpaccio, kipspies met allerlei salades en warme chocolademelk met slagroom als toetje.


Deze leuke foto van Bengel stuurde Wessel mij toe, schatje!


Boodschappenservice van de Albert Heijn. Als ik de boodschappen uitpak duiken ze allebei in de krat.

Mocht je de fuze tea nog niet geprobeerd hebben.. doen! Ik vind hem erg lekker en dan met name de black tea peach hibiscus smaak (no spon).


Nummertje trekken bij het Juridisch Loket in Nijmegen om het een en ander duidelijk te krijgen over een aantal dingen die momenteel, op z’n zachtst gezegd, niet zo lekker lopen met de verhuurder. Dit soort extra ‘spanningen en stress’ zorgen voor extra pijn in mijn lijf, helaas..

Borrelen bij ons thuis en Boefje komt even een kijkje nemen of er voor hem ook wat lekkers tussen ligt.


Er was markt en de vis bij de viskraam rook zo lekker, dat ik een portie kibbeling bestelde met remoulade saus.

Lekker rommelen met mijn verzameling recepten. Ik vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn, recepten eigen maken en nieuwe dingen uitproberen.


Wessel had een mooie grote (roze!) voerton gekregen op zijn stage (dier, gedrag & management). Hier kon mooi de grote zak voer van 15 kg helemaal in. Bengel ook blij.

Dönerpizza! Ik kon het niet meer opbrengen om nog te koken ’s avonds na een aantal intensieve sessies bij het revalidatiecentrum.


Bij de Action scoorde ik deze schattige katten tochtslang voor een paar euro.

& mijn nieuwe Adidas sneakers kwamen binnen.


Gekke Bengel, zo lag hij later ook te slapen, op z’n rug.


Voor de Playstation bestelden we Playlink, hiermee kun je spellen spelen op de Playstation met je smartphone als controller of microfoon.

De jongens ontdekten cat tv op Youtube.


Van mijn ouders kregen de katten deze leuke speelmat cadeau, lief!

Met mijn zusje Bo ging ik naar Fifty shades freed & vorige week zijn we samen naar Game night geweest. Was gezellig!

behind
No privacy (woke up like this, pyjama/toilet selfie). Mijn favoriete filter op Snapchat (die er gisteren ineens niet meer op stond, oh no!), can you tell?

Zie je bij de volgende Behind Jouvence!

23 gedachten over “Behind Jouvence #9 | Veel kattenfoto’s & heel veel eten

 1. Wat leuk, Playlink! De PS4 staat boven bij zoonlief maar om te onthouden!
  Fuze tea vind ik ook zo lekker, ik had er nog een review over geschreven.
  En jouw katten, zulke mopkes!
  Ik moet ook een tochtkat gaan kopen, bij ons tocht het ook zo onder de deur, goede tip!

  1. Playlink is erg leuk, that’s you is erg leuk met een groepje vrienden, je moet elke keer aangeven wie van degenen waarmee je speelt het meest in de buurt komt van de vraag (bijv: wie van jullie heeft de gekste lach). Knowledge is power is een soort trivia, ook erg leuk om te doen.

   Bij ons tocht het ook heel erg onder de deur door, dus dan is zo’n tochtkat erg handig en het staat nog eens leuk ook! x

 2. Jeetje ik wist niet dat ze in Duitsland zoveel snoep uitdeelde tijdens het carnaval. Daar ben je voorlopig wel mee zoet (of is het al op 😉 )

  1. Sorry 😉 Ik heb dat ook als ik op zoek ben naar lekkere recepten, daar krijg ik ook altijd zo’n trek van. Probleem met de afvoer helaas nog steeds niet opgelost, gedoe elke keer met de afwas, doe ik nu elke keer in een emmer, maar is geen doen zo..

 3. Ah fijne dingen heb je gedaan! Sushi is ook niet zo mijn ding, maar ze hebben inderdaad vaak ook nog andere lekkernijen die me wel smaken. Schattige katjes heb je trouwens!

 4. Leuk om zo een kijkje te nemen in je leven! Balen van die verstoppen zeg, ook omdat het alweer raak is! Die Icetea moet ik echt eens proberen, ik hoor er zo veel goeds over!

 5. Bengel is zo schattig. Hou van zwarte katjes. Wij hebben er zelf hier ook rondlopen. Geweldige dieren.
  Jij hebt een goede buit kunnen pakken met de stoet. Is best wel veel.

 6. wel leuk, ja…. even binnenloeren in andermans leven…

  Overigens, ik sta zo van zwarte katten en wat zijn het prachtexemplaartjes!
  (en sushi lust ik ook niet, ik ben blij dat ik niet de enige ben, haha)

 7. Wat leuk om zo te lezen wat je allemaal meemaakte en deed!
  Superschattig om te zien hoe jouw poezen in de boodschapbakken van de AH kruipen 🙂

  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *