7x dames schoenen musthaves

musthaves
Deze 7 schoenen musthaves mogen niet ontbreken in jouw schoenen garderobe! Als ik nieuwe schoenen bestel krijg ik van mijn partner altijd te horen; ‘alweer nieuwe schoenen?’. Ik krijg geen genoeg van schoenen en met name sneakers zijn hier enorm favoriet.

Sneakers

Absoluut met stip op nummer één in de schoenen musthaves zijn de sneakers. Volgens mij heeft iedere vrouw wel minstens een paar sneakers in haar schoenen garderobe. Van sneakers heb je oneindig lang plezier! Sneakers zitten super comfortabel, zijn makkelijk te combineren met je outfits en zien er ook nog eens stijlvol uit. Daarnaast heb je sneakers in allerlei verschillende merken, modellen en kleuren.

Sandalen

Hopelijk kunnen we ze snel weer aan: sandalen! Sandalen zijn er ook in allerlei uitvoeringen, met of zonder hak. Ze hebben aanzienlijk meer steun en draagcomfort dan een paar teenslippers en je kunt lekker pronken met de felrode nagellak op jouw teennagels!

Veterboots

Zelf ben ik lang op zoek geweest naar mijn ideale paar veterboots, maar inmiddels heb ik ze gevonden en draag ik ze regelmatig met veel plezier. Absolute musthaves voor in je schoenen garderobe. Leuk op een jeans, maar ook perfect voor onder een jurkje of rok. Met deze schoenen valt ook eindeloos te combineren.

Mocassins

Mocassins zitten niet alleen heerlijk, maar zien er ook nog eens ontzettend stijlvol en chic uit. Dit lage schoeisel is al jarenlang een klassieker en terecht! Doordat ze zijn vervaardigd uit leder of suède passen ze zich perfect aan aan de vorm van je voet, voor ultiem draagcomfort. Ze zijn bijzonder makkelijk te combineren en je stapt er zo in, ideaal. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar in toffe opvallende kleuren en designs (zoals panterprint).

Pumps

Een absolute tijdloze klassieker: een paar zwarte pumps. Met naaldhak of blokhakje, voor elke gelegenheid zijn er wel de ideale pumps. Een paar zwarte pumps kun je ook overal mee combineren. Liever een wat opvallendere pump, kies dan voor een blits kleurtje, print of glitters.

Enkellaarsjes

Deze zijn wat mij betreft, net als sneakers, onmisbaar in elke schoen garderobe. Enkellaarsjes zijn er met en zonder hak, dus voor iedereen is er wel de perfecte enkellaars te vinden. Zwart is tijdloos en kan altijd. Mijn favorieten heb ik inmiddels zo vaak gedragen dat de hak erg gesleten is, deze moet ik binnenkort dus even langsbrengen bij de schoenmaker.

Sloffen

Wat mij betreft net zo belangrijk als een paar goede sneakers of hippe pumps, vandaar dat ze in deze schoenen musthaves staan. Comfortabele sloffen die je voeten lekker warm houden en helpen jou optimaal te ontspannen. Tegenwoordig hoeven jouw sloffen echt geen suffe dingen meer te zijn, er zijn heel fashionable sloffen verkrijgbaar. Zelf heb ik lekker warme sloffen van echte Texelse schapenwol, maar de ballerina variant vind ik ook erg fijn.

Hoeveel paar schoenen heb jij?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten over “7x dames schoenen musthaves

  1. haha te veel, al draag ik vaak hetzelfde hoor, mijn cowboy boots en enkellaarsjes. Al kan ik niet wachten tot ik mijn sandalen met hak weer aan kan van de zomer. Ook draag ik vaak slippers of hakken.

  2. Ik ben echt van de sneakers en dan vooral mn air max…hoewel ik de nikes hierboven ook wel echt heeeeel mooi vind

  3. ik zuchtte van de week, dat nu al mijn enkellaarsjes onherstelbaar kapot en versleten zijn. echt tijd voor nieuwe. Maar tja, winkelen en ik he….

  4. Veterboots zijn op dit moment echt mijn favoriete schoenen. Past werkelijk overal op ;D Stoer op een zomers jurkje of casual op een jeans.

  5. Kuch. Ik durf het bijna niet te zeggen. Maar ik vermoed dat ik wel zo’n veertig paar heb. Of meer. Ik pas alles nog en ben zuinig op mijn schoenen en laarzen. Overigens heb ik lang in de bankwereld gewerkt en daar droeg ik iedere dag stiletto heels. Dus mijn verzameling pumps dateert uit die periode. Wanneer ik gewoon nog weleens een weekendje naar Rome of Instanbul ging om schoenen en bijpassende tassen aan te schaffen. Lang geleden zeg. En o ja, mijn (lederen) Uggs (dus niet de standaard suède slofachtigen) haalde ik altijd in New York. Jeetje, dit klinkt decadent nu ik het zo schrijf, hahaha.

  6. Sneakers zijn inderdaad onmisbaar! Ik heb net 2 paar gekocht bij Sketchers, maar heb nu in totaal zes paar sneakers, daarnaast nog wat enkellaarsjes, wandelschoenen en natuurlijk sandalen en slippers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *