Sneakers van Footway


Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje van Footway of ik wat wilde schrijven over hun webshop &.. of ik schoenen wilde uitzoeken! Ik ben gek op schoenen, het is zelfs zo erg dat ik van Wessel geen nieuwe schoenen meer mag kopen. Maar op deze manier was het geen kopen, maar krijgen, dus dan mag het! 😉


Footway is een jong bedrijf wat meer dan 600 verschillende merken schoenen verkoopt. Handig en meteen ook een probleem voor mij, want ik kon onmogelijk kiezen tussen al die leuke schoenen. Ik heb mijn volgers op Instagram zelfs om hulp gevraagd om een paar te kiezen voor mij.

Uiteindelijk had ik nog twee paar sneakers over waar ik een keuze uit moest maken, de battle ging tussen lichtroze sneakers van Adidas & zwarte Puma vikky platform ribbon schoenen.

..& het zijn de lichtroze sneakers van Adidas geworden! (die van Puma koop ik nog wel een keer, hehe).


Ik had deze beauties binnen 2 dagen in huis, yes! Ik had meteen de juiste maat (38) en ze zaten als gegoten, echt in te lopen hoefde ik ze ook niet, want ze zaten meteen goed/lekker en heb er ook nooit problemen mee gehad (in de zin van blaren of drukplekken).

De sneaker is van stof gecombineerd met kunstleer, kunststof op de achterkant en een rubberen zool.

Footway heeft echt ontzettend veel keus in schoenen en merken voor damens, heren en kinderen. Naast Adidas vind je er onder andere ook schoenen van Birkenstock, Nike, Dr Martens, Converse, Vans, Puma en nog veel meer. Je kunt het volgens mij zo gek niet bedenken of ze verkopen het merk.


Dit ziet er wel meteen heel fitgirl-achtig uit, maar het bleef bij een wandeling, ik ben niet gaan hardlopen hoor, niets voor mij. Ik gebruik ze gewoon lekker onder mijn jeans.

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn nieuwe lichtroze sneakers! & kijk dan ook uit naar een volgende samenwerking met Footway.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

25 gedachten over “Sneakers van Footway

  1. Ooh bofkont Wat een gave sneakers heb je uitgekozen. De kleur is echt gaaf. Ik ben zelf echt een sneaker-fan, dus ik ga zo even kijken wat voor leuks ze allemaal hebben.

  2. Mooie foto’s. Kan me voorstellen dat je er blij mee bent. En ik onderstreep je mening: tegen gekregen sneakers kan manlief geen bezwaar maken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *