Shoppen bij Lascana


Er wordt tegenwoordig ontzettend veel online gekocht en ook ik ben er een groot voorstander van! Vanuit je luie stoel zoek je kleding bij elkaar om het vervolgens binnen een paar dagen in huis te hebben. Thuis kun je het fijn op je gemak passen, geen gedoe in kleine stinkende pashokjes.

Zo shopte ik onlangs wat items bij Lascana. Lascana is een website speciaal voor vrouwen (it’s a woman’s world). Je kunt er terecht voor badmode, strandkleding, nachtkleding, sportkleding en lingerie. Ze hebben er diverse merken. Je hebt 14 dagen bedenktijd, kunt gratis ruilen en je kunt achteraf betalen.

Ik heb in de stad vaak geen zin om broeken te passen of te gaan shoppen voor nieuwe lingerie en badkleding. Dit bestel ik dan ook het liefst online, zodat ik het thuis op mijn gemak kan passen.

Lascana

Bij Lascana shopte ik onlangs deze toffe sweaterjurk van Calvin Klein. Zelf vind ik het altijd fijn en mooi als dit soort sweaterjurken wat wijder/ruimer vallen. De sweaterjurk is leuk te combineren met een panty en overknee laarzen of een paar sneakers eronder.

Misschien moet je er nog niet aan denken met dit weer, maar ik kocht er ook dit Adidas performance badpak. Ik was altijd meer van de bikini’s, maar sinds ik vorig jaar mijn eerste badpak kocht ben ik om. Het zit ontzettend fijn, je verbrandt minder snel en je kunt ze in de zomer ook combineren met je outfit. Draag er bijvoorbeeld een short overheen en een paar sneakers eronder.

Lascana

Dit wordt waarschijnlijk ook mijn outfit voor We Love the 90’s deze zomer, als het niet regent tenminste, anders dan ga ik niet natuurlijk. In plaats van laarzen een paar sneakers eronder, dat loopt stukken makkelijker op een festival.

Kende jij Lascana al? En shop je liever online of in de winkel?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

14 gedachten over “Shoppen bij Lascana

  1. Online shoppen, I love it. Ergens jammer voor de winkelstraten die leger worden maar dat is nu eenmaal de tijd waarin we leven. Mijn tijd wordt steeds beperkter dus online bestellen is een uitkomst

  2. Aaah gave stukjesss! Ik shop ook vaak online, dit komt omdat ik vrij ben op de tijden dat de winkels dicht zijn. Vind ik wel jammer hoor want straks blijft er geen fysieke winkel meer over!

  3. Ook ik kijk online. Ik vind het jammer dat er steeds minder winkels zijn. Grote maten is toch al beperkter verkrijgbaar en nu zou ik van de ene winkel naar de andere winkel in de volgende plaats moeten rijden. Online is dan de makkelijkste manier.

  4. Ik kende Lascana nog niet maar de kleding ziet er leuk uit. Zelf heb ik eigenlijk geen voorkeur voor fysiek of online, überhaupt shop ik denk ik twee keer per jaar haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *