Altruist zonnebrand spf 50


Er is goed weer voorspeld de komende dagen en dus allemaal heerlijk van het zonnetje genieten, maar ga niet de zon in zonder jezelf goed te beschermen! Met de Altruist sunscreen kun je jezelf goed beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Altruist sunscreen is gecreëerd door 2 vrienden die samen één doel hebben: de kans op huidkanker verminderen door meer mensen zonnebrandcrème te laten gebruiken. Met de hulp van de beste wetenschappers van Europa creëerden ze een zonnebrandcrème van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Ik heb de zonnebrandcrème met spf 50 ontvangen, naast deze is er ook een met spf 30 en zonnebrandspray met spf 50 en 30.

De sunscreen beschermt tegen UVA en UVB straling, dermatologisch getest, geschikt voor lichaam & gezicht, vrij van parfum & parabenen, water resistent, trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter.


De Altruist zonnebrandcrème zit in een grijs/zilvere tube met op de voorkant alleen de nodige informatie. Persoonlijk vind ik de tube saai overkomen, het spreekt me niet heel erg aan.

Daarentegen is het wel makkelijk in gebruik, er valt goed mee te doseren en de crème zelf is erg prettig in gebruik. Hij smeert fijn uit en trekt goed in, geen vervelend vettig laagje wat op de huid blijft liggen. Vooral voor in het gezicht vind ik dit erg prettig, mijn huid reageert goed op de crème, dus geen onzuiverheden in het gezicht na gebruik van de crème.

Maar hoeveel zonnebrandcrème moet je dan eigenlijk gebruiken, hoe vaak en wanneer?

Gebruik de hoeveelheid van 1 theelepel aan zonnebrandcrème om je gezicht mee in te smeren. Voor je lichaam gebruik je de hoeveelheid van 1 shot glaasje aan zonnebrandcrème, dit herhaal je elke 2 uur.

Gebruik zonnebrandcrème zodra je langer dan 15 minuten naar buiten gaat in daglicht.

Voor een tube Altruist van 100 ml betaal je €4,49 onder andere te koop bij Trekpleister.

altruist

Smeer jij jezelf altijd voldoende in met zonnebrandcrème/spray?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

29 gedachten over “Altruist zonnebrand spf 50

  1. Ik heb deze meegenomen op vakantie naar Orlando en ik was heel erg tevreden! Zelfs met een UV-index van 10 werkte deze zonnecrème prima.

    1. Rituals is inderdaad fijn in gebruik en ruikt lekker, maar beschermt echt niet goed. Helemaal mee verband in Thailand terwijl ik dat met Vision nooit heb!

  2. Ik vergeet mezelf nog wel eens in te smeren maar mijn kinderen smeer ik altijd goed in met factor 50. Grappig dat je de verpakking saai vindt, ik vond hem juist heel mooi, heeft iets chiques 🙂

  3. Ik vind zonnebrand meestal niet fijn aanvoelen. Het plakt, voelt vet en je krijgt zo’n glanzend laagje op je gezicht. Maar ik probeer mij altijd wel netjes in te smeren. Deze klinkt wel erg fijn, vooral dat hij snel in de huid trekt.

  4. ik gebruik altijd minimaal 30 spf voor mijn gezicht, ook in de winter. vind ik toch erg belangrijk, vooral ik nu sneller last krijg van pigment vlekjes dat weer door de zon komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *