Behind Jouvence #13 | Uit eten, huisarts & sleutel nieuwe appartement!


De vorige Behind Jouvence is al weer even geleden, tijd dus voor een nieuwe. Inmiddels wonen we al in ons nieuwe appartement, ging ik uiteten voor mijn verjaardag, collecteren voor het Oranjefonds, weer veel last van pijn in mijn lijf door de fibromyalgie & mijn laptop was gecrasht.


Boefje had een ontstoken oogje (te zien in de vorige Behind Jouvence), hiervoor kregen we oogzalf, maar daar leek het alleen maar erger van te worden. Weer terug naar de dierenarts en andere oogdruppels mee gekregen. Inmiddels is meneer er gelukkig weer helemaal bovenop!

Met vriendinnetje Cindy uit eten bij ABC restaurant, was weer lekker & gezellig!


Bij mijn ouders in de straat staat deze boom bij iemand in de tuin, zo goed als kaalgevreten en vol met rupsen. Het ziet er een beetje spookachtig uit zo.

Mascara’s van L’Orèal testen.


Met de dansgroep collecteren voor het Oranjefonds.


Het was ontzettend warm een paar weken geleden, door de hoge luchtvochtigheid kreeg ik extra veel last van mijn lijf.

Lekker wokken; kip, taugé, champignons, peultjes en mie.


Onze tijdelijke slaapkamer bij mijn ouders tot we de sleutel van het appartement zouden krijgen. De katten hadden even huis gehouden in de slaapkamer. Mijn ondergoed la was opengetrokken en overhoop gehaald, evenals de la met sokken die overal door de kamer lagen en verder nog wat plaids. Rotzakken!


13 reasons why kijken (eindelijk het nieuwe seizoen op Netflix). Teveel pijn in mijn lijf en erg vermoeid daardoor had ik geen energie om te koken, dus schoven we een kant-&-klare pizza in de oven.


Kersen gekregen van mama, lekker!

Uit de kraan drinken is veel lekkerder dan uit het waterbakje.


Mijn laptop was gecrasht, waardoor ik ruim 2 weken niets ermee kon. Nu is het probleem als het goed is weer opgelost.

Zelf gemaakte lasagne = delicious!


Veel pijn in mijn lijf & krachtverlies in mijn benen, waardoor ik al een paar keer ben gevallen, dus een afspraak gemaakt bij de huisarts. Ik kreeg een verwijzing voor de neuroloog in het ziekenhuis en Amitriptyline voor een maand op proef (antidepressiva die ook wordt gebruikt bij fibromyalgie en bij sommigen de pijn vermindert). Vooralsnog merk ik nog geen verbetering en ben ik heel moe/suf  en duizelig van de pillen. De pijn in mijn lijf is nog steeds sterk aanwezig & ik heb de ene ontsteking na de andere..


1 juni kregen we dan eindelijk de sleutel van ons nieuwe appartement.

Wessel en zijn vader zouden het zaterdags gaan schilderen, maar de oma van Wessel was die nacht met spoed opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze bloed ophoestte, hierdoor werd het schilderen even uitgesteld (het gaat momenteel goed met de oma van Wessel).


Na wat uitstel dan toch schilderen.


De vloer was niet goed gelegd, waardoor het heen en weer schoof. Dit kwamen ze netjes herstellen.

’s Avonds wat makkelijks eten, dus langs de Turk: döner kapsalon.


Bij de Ikea kochten we de badkamermeubels en de hoogslaper, gezien de tijd aten we er ook een hapje (wederom niet gezond).


Samen met mijn vader heeft Wessel de hoogslaper opgebouwd.

De katjes lekker aan het knagen op matatabi stokjes (speciaal voor katten – geeft een zelfde reactie/effect als catnip), wel bij blijven want de stokjes kunnen in de keel blijven hangen!


Na een week klussen, schoonmaken en sjouwen (niet door mij overigens) konden we er dan eindelijk slapen.

Na een paar dagen lag ons afvalcontainer pasje klaar bij het gemeentehuis, volgende keer toch maar op afspraak langsgaan..


Tijdens het inruimen van mijn make-up in de Alex kast (Ikea) kwam ik nog een hoop pareltjes tegen om te reviewen. Veel oogschaduw paletten zijn nog onaangeraakt..

behind
Bengel & Boefje vinden het één groot speelparadijs tussen alle spullen door. Op de foto rechts ziet Bengel voor het eerst in zijn leven een plafond ventilator.

Tot de volgende Behind Jouvence!

34 gedachten over “Behind Jouvence #13 | Uit eten, huisarts & sleutel nieuwe appartement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *