Andrélon – Ochtend boost

Andrélon
Geef jezelf een energieke start van de dag en prikkel je zintuigen tijden het douchen, met de Andrélon douchegel ochtend boost. De douchegels, verrijkt met heerlijke geuren, die zorgen voor een tot wel 12 uur durende geursensatie.

Andrélon ochtend boost douchegel bestaat uit 3 verfrissende varianten: pioenroos & lychee, groene thee & kokos water en blauwe bes & patchouli.

Vaak is na het afspoelen de verfrissende geur van een douchegel vaak al snel weer vervlogen. Hier heeft Andrélon wat op bedacht: ze hebben namelijk een unieke encapsulated fragrance technogoly toegepast in de formule. Deze geurcapsules komen pas vrij na wrijving over de huid. Hierdoor heb je veel langer plezier van je verkwikkende douchegel – tot wel 12 uur lang!

Andrélon had al een ochtend boost en avond moment doucheschuim en die bevielen mij ook enorm goed. Vandaar dat ik deze twee douchegels ook graag wilde uitproberen.

De douchegel zit in een tube met handige doseerdop. De vormgeving vind ik ook leuk gedaan: het herkenbare paars van Andrélon zelf, wat overloopt in wit. Daarop de ingrediënten afgebeeld en de naam van de geur.

Groene thee & kokos water

Deze variant heeft een heerlijk frisse en verkwikkende geur, een echte energieboost deze geur! De kokos ruik je eigenlijk nauwelijks, vooral de groene thee heeft de overhand (doet mij denken aan de fuji green tea lijn van The Body Shop). De geur is overduidelijk aanwezig, ook na het douchen blijf je de geur inderdaad nog lang ruiken op je huid.

Pioenroos & lychee

Deze variant is wat zachter van geur, zoeter en bloemiger. Als grote fan van zoete geuren (vb: Lush – snow fairy) vind ik deze geur helemaal geweldig! Ook na het gebruik van deze douchegel ruikt de hele badkamer naar deze geur en blijf je de geur lang ruiken op je huid.

In een tube Andrélon ochtend boost zit 200 ml douchegel, hij kost €4,99 per stuk en is onder andere te koop bij de Etos, Kruidvat en Albert Heijn.

Wat is jouw favoriete (geur) douchegel?

2 gedachten over “Andrélon – Ochtend boost

  1. Verzorgingsproducten voor de douche in de ochtend, dat is wel erg specifiek. Zo komt met 5 personen het doucheplankje wel erg vol te staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *