Kruidvat – Argan oil & care haarmasker

haarmasker
Mijn favoriete Etos repair haarmasker was een tijd terug ineens niet meer verkrijgbaar, dus toen moest ik noodgedwongen op zoek naar een alternatief. Bij de Kruidvat stuitte ik op het argan oil & care haarmasker van hun eigen merk en besloot hem mee te nemen en uit te proberen. Inmiddels is de pot bijna leeg, dus tijd voor een review.

Het masker zit in een grote blauwe pot (300 ml) en is speciaal voor droog en pluizig haar. Niet een heel bijzondere verpakking, maar het haarmasker ruikt in ieder geval erg lekker!

Gebruik: masker na het wassen van de haren inmasseren in handdoekdroog haar. Laat circa 5 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit. Gebruik voor een optimaal effect het masker 2-3 keer per week.

Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Myristate, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Alcohol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool,
Butylphenyl Methylpropional, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, CI 19140, CI 15985.

Nou heb ik niet bijzonder moeilijk haar (gelukkig), ik volg geen curly girl methode en gebruik echt van alles. Ik ben vooral een groot fan van shampoo bars, die geven mijn haar lekker veel volume. Ik was mijn haren om de dag en de ene keer gebruik ik een haarmasker en de andere keer een conditioner of crèmespoeling. Van nature heb ik er een slag in zitten en vooral erg dun haar. Op de foto hierboven mijn haren na het gebruik van het Kruidvat haarmasker (haren zijn hier nog wat vochtig).

Het haarmasker van de Kruidvat doet wat het moet doen. Het maakt mijn haren zacht (gebruik het alleen in de punten en haarlengten van mijn haar, nooit bij de aanzet) en glanzend. En niet geheel onbelangrijk: hij ruikt erg lekker en dit ruik je een dag later nog in je haren + je koopt hem voor slechts €2,99.

Wat is jouw favoriete haarmasker?

4 gedachten over “Kruidvat – Argan oil & care haarmasker

  1. Oeh! Ik ben wel nieuwsgierig geworden, ik vind zulke prijzen altijd leuk en als het dan ook nog doet wat het moet doen haha! Ik ga hem eens meenemen als ik er ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *