Badmode trends 2020

badmode trends
Langzaamaan wordt het steeds mooier weer en ik verheug me al helemaal op een warme zomer met veel zon! Dat gaat natuurlijk gepaard met zomerse jurkjes, lange zwoele avonden en de nieuwste badmode trends bij de Bijenkorf.

Zelf heb ik de ’tik’ dat ik elk jaar nieuwe badmode moet hebben voor in de zomer. Het maakt niet uit of de bikini’s en badpakken van dat jaar ervoor nog goed zijn of passen, er zal en moet wat nieuws komen. De ‘oude’ badmode wordt overigens ook gewoon nog gedragen hoor, er moet alleen wat nieuws bij.

Asymmetrisch

Een trend die we al zagen en zich nu ook waagt aan badmode: asymmetrie. Denk hierbij aan een bikini top met maar aan een kant een bandje, waardoor je een off shoulder top idee krijgt.

Tankini

Voor iedereen die even niet meer weet wat een tankini is: dat is een bikini broekje met bikini top die tot over je navel valt. Eigenlijk zit de tankini tussen de bikini en het badpak in. Ideaal voor als je iets meer bedekt wilt zijn en toch het comfort van een bikini wilt ervaren.

Wit

De witte bikini is helemaal hot en hip dit jaar. Voornamelijk witte bikini’s met kanten details of bloemetjes erop. Maak je look compleet met een witte tuniek of sarong. Een witte bikini heeft ook een groot voordeel: je lijkt er automatisch sunkissed door.

Badpak met V-hals

Het badpak is ook weer helemaal terug van weggeweest! Een variant die we veel gaan terug zien is de badpak met diepe V-hals en/of open rug. De diepe V-hals geeft het badpak een sexy en speelse touch.

Dieren prints

Een trend waar we nog lang niet vanaf zijn: dieren prints! Na alle kleding, accessoires en interieuritems moet ook de badmode eraan geloven. Niet alleen dieren prints gaan we veel terug zien, maar ook bloemen prints gaan we terug zien. Ga jij liever voor de bikini met panterprint of met zebra strepen?

Wat is jouw favoriete badmode?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

3 gedachten over “Badmode trends 2020

  1. Ha mij niet gezien in een witte bikini haha. Ik vind dat een van de lelijkste dingen ooit. Ik koop elke zomer een nieuwe bikini en bewaar ook zeker de oude want ik houd wel van keuze daarin. Wel grappig voor iemand die maar 1 handtas heeft en 2 paar schoenen, ik koop gewoon niet zoveel en heb niet zoveel nodig maar met bikini’s maak ik graag een uitzondering 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *