Miauwbox zomerbox

Miauwbox
Van Miauwbox mochten de katten de nieuwste zomerbox testen en ik kan alvast verklappen dat deze box met vlag en wimpel geslaagd is. Ik kreeg niet eens de kans om er rustig en fatsoenlijk foto’s van te kunnen maken, want er kwamen blijkbaar heerlijke geuren uit deze box.

De Miauwbox zomerbox zit vol met de lekkerste snacks, verzorgingsproducten en leukste speeltjes! Wil je niet weten wat er in de zomerbox zit, dan vooral niet doorlezen vanaf hier en zelf zo’n toffe box bestellen voor jouw huistijger(s).

De zomerbox is limited edition, dus er zijn maar een beperkt aantal boxen van verkrijgbaar. Tevens zit je niet aan een of ander abonnement vast, het is eenmalig. Verzending is geheel gratis (in NL & BE) en de product waarde van de inhoud van de box is altijd een stuk hoger dan de aanschafprijs. Heeft jouw kat een allergie? Neem van tevoren even contact op, dan houden ze hier rekening mee.

Inhoud Miauwbox zomerbox

Renske vers vlees maaltijdblikjes in 3 verschillende smaken. Deze blikjes kenden we al en gaan er hier altijd erg goed in. Vooral de verse tonijn met zalm is hier erg populair.

Renske gezonde beloning zalm deze gezonde beloning is een smakelijk, graanvrij en verantwoord tussendoortje! Ook deze snoepjes waren hier niet onbekend, dat krijg je met een baasje dat bij de Jumper XXL werkt.

Renske droogvoer verse eend deze brokjes gaan er goed in. Hier thuis zijn ze erg fan van de smaken kip en eend. Het fijne van het voer van Renske is dat het graanvrij is en bijdraagt aan de gezondheid van je kat.

Pawise kattenbel kattenbelletje met hip printje. Hier dragen ze echter geen van allen een halsbandje en als ze dat wel zouden doen, dan zou ik er nog geen belletje aan hangen.

Pawise kattenspeeltje plushe muis met catnip voor urenlang speelplezier voor je kat.

Catmoji sunny emoticon met veertjes en gevuld met madnip. Madnip wordt gemaakt van een speciale plant uit de Aziatische bergen. Het beschikt over een enorme aantrekkingskracht op katten, die kunnen dit niet weerstaan. Volledig veilig en zorgt voor een prettig en ontspannen gevoel bij je kat.

Dit poppetje is echt een hit! Deze roken ze al door de Miauwbox heen en werd al geconfisqueerd voordat hij uit de verpakking was.

All For Paws – yarn dangling octopus deze bungelende octopus is gemaakt van garen waar katten dol op zijn. Voorzien van een belletje & catnip en daardoor onweerstaanbaar voor iedere kat. Ook een groot succes dit speeltje!

Duvo+ kikker zacht kattenspeeltje in de vorm van een kikker gevuld met catnip en een rammelaar erin.

Het is een superleuke box met een toffe inhoud voor een prima prijs. Niet alleen leuk om je eigen katten cadeau te doen, maar ook aan de kat van je buurvrouw of zus. Het is een fijne en leuke manier om nieuwe producten te ontdekken, want we weten allemaal dat katten niet de makkelijkste eters zijn.

Naast de Miauwbox zomerbox verkopen ze ook nog een verjaardagsbox; alles voor het vieren van de verjaardag van jouw kat en een kittenbox; speciaal voor een goede start van jouw kitten.

Kende jij de Miauwbox al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

10 gedachten over “Miauwbox zomerbox

  1. Naahw wat leuk!! Ik heb een tijdje de snuffelbox voor mn hondjes gehad,mee gestopt omdat ik er in om kwam en hij was €40,- , keuzes maken soms haha

  2. Wat een leuke box voor katten zeg! Catnip doet het altijd goed bij ze, Lilly hier gaat er ook goed op hahaha! Het is dat ze speciaal voer heeft van Royal Canin en qua speelgoed alleen blij is met een draadje touw en een veertje, anders had ik ‘m zeker geprobeerd 🙂

  3. Wat heerlijk toch dit soort boxen. Daar zal je kat vast en zeker onwijs blij mee zijn geweest. Ik zou wel een dergelijke box willen voor mijn hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *