Behind Jouvence #1 | Rossmann, auto in elkaar gereden & grillen

Op deze manier wil ik jullie graag wat vaker een kijkje in mijn leven geven, wat gebeurt er achter de schermen bij Jouvence. Vandaag een overzichtje van vorige week, er staat niet van elke dag iets online. Dit is omdat ik sowieso 4 dagen in de week moet werken en dan niet veel beleef. Behind Jouvence zal dus niet wekelijks standaard verschijnen.

Een tijdje terug (half mei om precies te zijn) werd de voorkant van de auto van mijn ouders geschept door een bus van Breng. Zo’n bus geeft niet echt mee en dat bleek ook wel aan de schade. De auto werd total loss verklaard en er moest een nieuwe komen. Vorige week woensdag mochten ze de nieuwe auto ophalen.
Dinsdag stond er tegenover de tandartspraktijk waar ik werk een bosje in brand in iemands voortuin. Er kwam een hoop rook vanaf, maar het brandje was snel geblust.
’s Avonds ging ik naar danstraining.
Woensdag avond ging ik weer even aan de slag met het leren van de Spaanse taal.
Vrijdags is mijn vrije dag, mijn zusje is ook vrij, omdat ze haar diploma al heeft gehaald en haar vervolgopleiding pas begint in September. We gingen samen even naar Elst om te shoppen en te ontbijten bij Bakkertje Bart.
Ik ging voor een broodje carpaccio met verse jus d’orange.
Bij de Big Bazar kwam ik deze kleur verf tegen; frozen blond. Ik vind deze grijze kleur zo gaaf, maar ik durf mijn haar niet in die kleur te verfen.
Terug in ons dorp haalden we nog gauw een Italiaans ijsje. Stracciatella for me!
3 weken geleden bestelden Wessel en ik nieuwe gordijnen bij de Hema, zaterdag waren ze klaar, dus Wessel haalde ze meteen op en hing ze op hun plek.
Zaterdag middag zijn we bij Rossmann geweest. Ik kwam er voor het eerst, maar vond het best tegenvallen. Qua producten en prijzen kan ik net zo goed naar de DM gaan.
Op de terugweg stopten we nog even gauw bij de DM voor de ‘hoognodige’ spullen & daarna gauw naar huis.
Spikey genoot van het zonnetje in de tuin.
‘S avonds gingen we gezellig met z’n tweeën buiten grillen.
jouvence
Zondag middag besloot ik om een deel van de uitzet die we een aantal weken terug al kochten op te bergen in een doos. Dit ging niet erg snel, want ik was erg beroerd en duizelig.
Zie je bij de volgende Behind Jouvence!

12 gedachten over “Behind Jouvence #1 | Rossmann, auto in elkaar gereden & grillen

  1. Wow wat heftig van de auto! Grijs blond vind ik ook echt prachtig! Vroeger probeerde ik wel eens thuis zulke dingen uit, maar verder dan wortel oranje kom je ook niet met blonderen thuis heb ik geleerd haha.

  2. Wat heftig van de auto! Ik ben begin dit jaar van rood naar asblond gegaan 🙂 ik zou je aanraden om de grijzige tint bij je kapster aan te halen en eens zien wat zij zegt. Vind het riskant om dit zelf thuis te proberen.
    Ben zelf ook Spaans en Italiaans aan het leren. Naast de klassieke studeermethode gebruik ik ook de app Duolingo (gratis). Een aanrader!

  3. Wat heftig van de auto! Ik ben begin dit jaar van rood naar asblond gegaan 🙂 ik zou je aanraden om de grijzige tint bij je kapster aan te halen en eens zien wat zij zegt. Vind het riskant om dit zelf thuis te proberen.
    Ben zelf ook Spaans en Italiaans aan het leren. Naast de klassieke studeermethode gebruik ik ook de app Duolingo (gratis). Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *