Behind Jouvence #5 | Kittens, vierdaagsefeesten & Waalstrandje

Afgelopen week had ik een redelijk relaxte week. Door de Vierdaagsefeesten in Nijmegen was de tandartspraktijk vanaf donderdag gesloten, waardoor ik alleen maandag en woensdag ochtend heb gewerkt, heerlijk! Kijk je mee naar deze nieuwe Behind Jouvence?

Maandag moest ik gewoon de hele dag werken, ’s avonds na het eten en douchen wilde ik graag 13 reasons why verder kijken, ik moest nog iets van 6 afleveringen. Helaas werd ik ineens helemaal niet lekker, ik moest overgeven, had koorts en ben daarna meteen naar bed gegaan.

[Mijn uitzicht vanaf bed]

Bengel was helaas ook ziek, die heeft niesziekte, waarvoor we antibiotica hebben gekregen. Z’n neusje zat helemaal verstopt, zo zielig. Het enige wat we konden doen; stomen op de badkamer en neusdruppeltjes. Bengel is inmiddels zo goed als opgeknapt, nu heeft Boefje het helaas te pakken.

Gelukkig voelde ik me dinsdag beter en kon ik bij mijn ouders de vierdaagse kijken, dit komt bij hun voor het huis langs. Het was erg gezellig en warm, we hebben van 10 uur ’s morgens tot een uur of 4 ’s middags met de tuinslang aan het hek gestaan om iedereen te voorzien van koud water.

’s Avonds ging ik met vriendinnetje Cindy, zusje Bo en mijn nichtje naar de vierdaagsefeesten. Matrixx live aan de kade om te kijken naar de Vengaboys.

Woensdag moest ik een ochtend werken, ik had de nacht ervoor erg slecht geslapen. Om 5 uur sliep ik nog niet terwijl ik er om 7 uur uit moest. Ik was helemaal gesloopt!

Donderdagmiddag gingen Wessel en ik even langs bij de Ikea, hier gingen we ‘romantisch’ uit eten. We kochten er onder andere een poppenbedje voor onze kattenkinders.

De kittens ontdekten de vensterbank, ’s middags gingen Wessel en ik nog even heerlijk aan het water liggen, het weer was immers goed.

’s Avonds besloot ik, last minute, met vriendinnetje Cindy om naar de laatste avond van de vierdaagsefeesten te gaan. Het was echt superdruk, maar ook erg gezellig! Snollebollekes was er, hij is een echte gangmaker en wist de stemming er goed in te krijgen.

’s Avonds nog een zakje churros gescoord! Zaterdag ging ik samen met Wessel even gauw op en neer naar Duitsland om bij de DM onder andere toiletpapier te scoren en kattenbrokjes bij de dierenwinkel.

Boefje in de douchebak.

Zondag sliepen we eerst heerlijk uit, om vervolgens het hele huishouden te doen. Bengel kwam even helpen met het schoonmaken van de kattenbak.

jouvence
De rest van de dag beentjes omhoog en lekker lui gedaan!

Bekijk hier alle andere Behind Jouvence posts.

2 gedachten over “Behind Jouvence #5 | Kittens, vierdaagsefeesten & Waalstrandje

  1. Wat een schatjes! En heerlijke namen hebben ze!
    Churro's, ik ben er dol op! Als er weer Appelpop is dan vind je mij bij de Churros stand! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *