L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak

Waar ik voorheen helemaal wild werd van felle kleuren en een hoop glitters (nog steeds hoor!), word ik op het moment ook erg gelukkig van subtiele nude kleuren. Graag deel ik met jullie mijn 3 nieuwe aanwinsten van L’Oréal Paris Color Riche.

Ik kocht drie verschillende kleuren nagellak van L’ Oréal Paris Color Riche, namelijk: #114 nude demoiselle, #220 dimanche aprés-midi & #550 rouge sauvage.
Nude demoiselle en dimanche aprés-midi liggen qua kleur erg dicht bij elkaar. Nude demoiselle is wat witter van kleur en dimanche aprés-midi neigt wat meer naar roze toe.
Rouge sauvage daarentegen is een prachtige, rode kleur.
 De nagellak is oil infused, dat wil zeggen dat er verzorgende oliën in de nagellak zijn verwerkt. Daarnaast zouden ze scented zijn, ofwel lekker ruiken. De nagellak heeft inderdaad een subtiel, lichtzoet geurtje (niet als je aan het potje ruikt, maar eenmaal opgedroogd op de nagels).
De mooie, aparte vorm van het flesje komt naar mijn idee terug in het steeltje van de kwast, leuk detail. Het kwastje zelf is vrij breed, aan de ene kant is dit fijn, want je kunt zo snel je nagels lakken, echter is het kwastje net iets te breed voor de nagel op mijn pink.
De nagellak lakt fijn en droogt vrij snel op.
color riche
V.l.n.r. #114 nude demoiselle, #220 dimanche aprés-midi & #550 rouge sauvage.
Op de swatch hierboven zijn alle drie de lakjes met twee lagen aangebracht. Rouge sauvage dekt al prima na 1 laag, maar de andere twee nude kleuren hebben echt een tweede laag nodig om te dekken.
De Color Riche lakjes kosten €8,99 per stuk en zijn onder andere te koop bij de Kruidvat.
Kende jij deze lakjes al?

6 gedachten over “L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak

    1. Ze lijken inderdaad veel op elkaar. Ik wilde nude demoiselle heel graag hebben, maar greep elke keer mis, dus bij gebrek aan beter kocht ik dimanche aprés-midi. Een week later kwam ik nude demoiselle alsnog tegen ♥ xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *