Borotalco original deodorant roller & spray

Borotalco deodorant
Onlangs ontving ik de Fitbox en daar zat de original deodorant van Borotalco in in roller en spray vorm. Borotalco is de nummer 1 deodorant in Italië en inmiddels snap ik ook wel waarom! Graag laat ik jullie kennis maken met deze deodorant.

borotalco original

Ik had de deodorant van Borotalco al wel eens zien staan in de schappen bij Kruidvat, maar vond ze er eerlijk gezegd niet erg aantrekkelijk uit zien. De verpakking sprak me totaal niet aan en ik vond het wat weg hebben van een schoen deodorant. De original deodorant bestaat al sinds 1904.

De deodorant van Borotalco bevat een speciale formule met microtalk, dit absorbeert zweet en werkt perfect tegen transpiratie. Het zorgt ervoor dat je de hele dag fris ruikt en droge oksels hebt. De roller hydrateert tegelijkertijd de huid van je oksels.

Daarnaast staat de deodorant ook bekend om zijn unieke geur. Het is een tijdloze geur waarin de frisse geur van citrusvruchten wordt gecombineerd met de zachte geur van witte bloemen en talkpoeder.

Ik ben erg enthousiast over de deodorant van Borotalco, zelfs over de spray variant, terwijl ik normaliter alleen maar deo rollers en sticks gebruik. Het is een heerlijke frisse poederachtige geur die zorgt voor een schoon en fris gevoel de hele dag door.

Ik gebruik het liefst de roller variant, maar de spray is ook zeker niet verkeerd en dat terwijl ik eigenlijk geen sprays meer gebruik. De deodorant bevat geen alcohol en irriteert daarom ook niet vlak na het scheren. De roller laat geen witte vlekken achter, met de spray moet je wel uitkijken dat je niet op donkere kleding sprayt.

Het enige nadeel vind ik is dat er aluminium in de deodorant zit en persoonlijk vermijd ik dat liever.

Zowel de roller (50 ml) als de spray (150 ml) kosten €5,49 per stuk.

Kende jij de deodorant van Borotalco al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

10 gedachten over “Borotalco original deodorant roller & spray

    1. Persoonlijk vind ik de prijs erg meevallen, maar dat komt omdat ik ook deo’s van €10 en €24 heb staan in mijn badkamerkastje.

  1. Ik ben ook #teamroller en het liefst zonder aluminium. Tegenwoordig gebruik ik de stick van Loveli, een natuurlijke deodorant. Ook heel fijn. Maar bij enorme inspanningen (of zoals toen het rond of boven de 30 graden was) dan is het toch lastiger qua werking. Ik ging overigens altijd voor Dove (maar die bevat ook aluminium). Ik vond het wel grappig wat je zegt over het uiterlijk van de deodorants die je beschrijft. Dat herken ik ook wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *