Calvin Klein boxers

calvin klein
Als er iets lekker moet zitten dan is het wel je ondergoed! Zo denken Wessel en ik er allebei over overigens. Niets zo vervelend als een onderbroek die niet lekker zit onder je kleding, daarom is Wessel ook erg merktrouw als het op ondergoed aankomt en geeft ‘ie er liever wat meer geld aan uit.

De boxers van Calvin Klein zien er niet alleen erg leuk uit, maar hebben ook een hoog draagcomfort en een ruim aanbod. Dankzij het eenvoudige en minimalistische design, blijft Calvin Klein Underwear zich onderscheiden. De boxers hebben een nauwsluitende pasvorm en een hoge, brede (3,8 cm), elastische tailleband, met het logo van Calvin Klein erin, voor een fijn draagcomfort.

De meeste heren boxers komen met wijdvallende of lange pijpen, iets wat Wessel beide niet fijn vindt voor het dragen onder zijn kleding. Calvin Klein biedt gelukkig ook boxers aan met extra korte pijpen (low rise thrunks). Doordat de pijpen elastisch zijn en goed aansluiten op het lichaam, kruipen ze ook niet snel omhoog.

Speciaal voor de Pride (die dit jaar helaas niet door kon gaan vanwege alle maatregelen rondom Covid19) heeft Calvin Klein deze kleurrijke set met 5 boxers gecreëerd. Op de achterkant staat ook de hashtag #proudinmycalvins, ik vind dit persoonlijk erg leuk bedacht. Het is een set van wat lagere heup boxers, ze hebben een extra korte pijp en komt in de kleuren; roze, oranje, geel, groen en blauw. De boxers zijn ook echt heerlijk zacht van stof, voor het ultieme draagcomfort!

Wat vind jij van deze kleurrijke boxers?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

8 gedachten over “Calvin Klein boxers

  1. Wat ontzettend leuk deze pride colour combi. De mannen hier in huis vinden dat ook heel tof! Wij houden van kleur en vrolijkheid.

  2. geweldig die kleurtjes. Ik ben wel lingerie gekkie. Geef er veel aan uit. Vooral een mooi setje van hunkemoller maar calvin klein ligt ook in mijn la.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *