De Tuinen zonnemelk & aloë vera gel

De Tuinen
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar goede en voldoende zonbescherming is echt ontzettend belangrijk! Van De Tuinen (Holland & Barrett) mocht ik hun zonnemelk en aloë vera gel uitproberen.

Mocht je meer willen weten over UVA en UVB straling, over wat spf nou precies is en hoeveel je moet smeren voordat je goed beschermt bent, lees dan zeker ook mijn blogpost over zonbescherming.

De Tuinen zonnemelk

De Tuinen zonnemelk beschermt zowel tegen UVA en UVB straling en is voorzien van beschermingsfactor spf 30. De zonnemelk is waterresistent en bevat minerale filters (geen schadelijke stoffen in je lichaam & kans op allergische reactie klein).

De Tuinen zonnemelk

De zonnemelk smeert fijn uit en hydrateert de huid, waardoor hij na gebruik lekker zacht en soepel aanvoelt. De Tuinen zonnemelk bevat toegevoegde vitamine E en Q10 die een rol spelen in de strijd tegen vrije radicalen die de huid verouderen.

Het product heeft een aangename lichtzoete frisse geur en voelt prettig aan op de huid. Hij trekt goed in waardoor de huid niet plakkerig aan blijft voelen.

De tube bevat 150 ml en kost €15,99.

De Tuinen aloë vera gel

De aloë vera gel van De Tuinen is perfect voor na een zonnige dag. Aloë vera heeft herstellende, hydraterende en verzachtende eigenschappen voor de huid, ideaal dus na een dag in de zon. De aloë vera gel bestaat uit 98% concentraat, heel erg hoog dus!

De Tuinen aloë vera gel

De aloë vera gel werkt heerlijk verkoelend en verzachtend voor de huid. De geur is ook heerlijk fris. De textuur is vrij dun, smeert goed uit en trekt snel in de huid. Je hebt daardoor ook weinig van het product nodig en laat geen vervelend plakkerig of vettig laagje achter.

Het glazen potje bevat 50 ml en kost €9,39.

Smeer jij altijd netjes met zonbescherming?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

7 gedachten over “De Tuinen zonnemelk & aloë vera gel

  1. Ik kom graag bij De Tuinen, altijd erg fijne producten. Deze ken ik dan nog niet, maar ga er zeker de volgende keer even naar kijken. Ik heb nu een zonnebrand van de Kruidvat, bevalt ook goed, maar is wel wat vettiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *