Deze 5 sextoys moet je geprobeerd hebben!

sextoys
Er zijn vandaag de dag ontzettend veel verschillende sextoys te vinden en toch rusten er nog een hoop taboes rondom sextoys. Sextoys zijn geweldig en iedereen zou daarvan moeten kunnen genieten. Daarom een blogpost met 5 sextoys die je een keer geprobeerd moet hebben!

Je moet natuurlijk niks, dit zijn sextoys die naar mijn mening niet alleen geweldig zijn, maar ook ideaal zijn om je ontdekkingstocht mee te beginnen! Doe niets waar je je niet fijn of prettig bij voelt en doe alles op je eigen tempo.

Vibrator

Vibrators zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale G-spot vibrators voor extra stimulatie van de G-spot, wand vibrators, drukgolf vibrators, mini vibrators en staaf vibrators.

Waar je voorkeur naar uit gaat is voor iedereen persoonlijk, daarom is het ontzettend fijn dat er zoveel keus is. Wil je simpel beginnen dan zou ik kiezen voor een staaf of mini vibrator. Het voordeel van een mini vibrator is dat ze lekker compact en discreet zijn.

Photos by Dainis Graveris on SexualAlpha

Clitorisstimulator

De meeste clitorisstimulators lijken niet eens op een vibrator, het ziet er vaak meer uit als een beauty product voor je huid. Een goede clitorisstimulator is een must have voor elke vrouw!

De clitoris, en het gebied eromheen, is voor veel vrouwen de seksueel gevoeligste plek van hun lichaam. Bij opwinding zwelt de clitoris en wordt deze extra gevoelig.

Ga alleen op ontdekkingsreis met de clitorisstimulator of geef de touwtjes (of in dit geval de clitorisstimulator) uit handen en laat je partner het werk doen.

Vibrerende penisring

Nu denk je misschien als vrouw zijnde, wat moet ik met een vibrerende penisring? Een vibrerende penisring zorgt bij de man voor een langere en hardere erectie en bij de vrouw zorgt het tijdens de seks voor stimulatie van de clitoris. Daarnaast maakt het het orgasme intenser.

Vibrerend ei

Een vibrerend ei is het beste te omschrijven als een kleine vibrator met afstandsbediening en meerdere vibratiesnelheden. Til je voorspel naar een hoger niveau met een vibrerend ei. Geef je partner de controle over de afstandbediening en kom samen tot nieuwe hoogtepunten.

Ook leuk om in het openbaar te gebruiken, als je durft natuurlijk. Alleen jij en je partner weten wat voor spannends er gebeurt, wat zorgt voor extra spanning en opwinding.

Glijmiddel

Geen sextoys, maar wel een product dat wat mij betreft niet mag ontbreken in dit rijtje: glijmiddel! Als je het mij vraagt zou iedereen dit in zijn of haar nachtkastje moeten hebben liggen.

Het zorgt voor een vergroting van de seksuele ervaring, zowel bij de man als de vrouw. Bij vrouwen zorgt het ervoor dat de vagina vochtiger aanvoelt en penetratie makkelijker/aangenamer gaat. Ook erg prettig in combinatie met sextoys.

Glijmiddel is er in twee varianten: waterbasis en siliconenbasis. Glijmiddel op waterbasis is geschikt voor gebruik met condooms en sextoys. Glijmiddel op siliconenbasis is geschikt voor massages, anaal gebruik en droogt niet op.

Wat vind jij van deze sextoys?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *