De Tuinen – Houtskool klei masker


Deze bizarre tijd vraagt om goede gezichtsverzorging, voor iedereen om je heen, maar ook vooral voor jezelf. En wat is er dan fijner om na een werkdag even lekker tot jezelf te komen, met een heerlijk gezichtsmaskertje? Ik deel mijn favoriete houtskool klei masker.

Een paar maanden geleden spotte ik bij Holland & Barrett verschillende klei maskers, allemaal in tubes. Waar ik voorheen altijd gebruik maakte van face-sheets of van die zakjes, vond ik dit houtskool klei masker toch ook wel heel aantrekkelijk!

Het houtskool klei masker leek mij interessant, want deze heeft een diepreinigende werking en is geschikt voor elk huidtype. Daarbij is het masker direct klaar voor gebruik!

Ingrediënten: Kaolin, Aqua, charcoal powder, ethhexyl stearate, stearic acid, steareth-2, steareth-21, sea salt, glycerin, phenoxyethanol, eucalyptus globulus leaf oil, xantham gum, ethylhexylglycerin, tocopherol, mentha arvensis leaf oil, helianthus annuus seed oil, limonene

houtskool

Het aanbrengen van het houtskool masker doe ik gewoon met mijn vingertoppen, dat vind ik zelf handiger dan met een kwast. Bij het aanbrengen valt de geur gelijk op, een sterkere eucalyptus geur en een lichte geur van mint. Het masker laat je ongeveer 10 tot 15 minuten intrekken en verwijder je dan met lauwwarm water.

De houtskool klei masker tubes zijn in 2 formaten te verkrijgen. Voor 100 ml betaal je €9,39 en voor 200 ml €14,59. Als je de acties in de gaten houdt bij Holland & Barrett, dan scoor je hem vaak nog goedkoper!

Gebruik jij wel eens een houtskool masker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *