Deze basics mogen niet ontbreken in jouw kledingkast

basics
Het hebben van fijne basics zijn een must voor jouw kledingkast. Deze kleding vormt namelijk de basis van al jouw looks, ze kunnen namelijk vrijwel altijd gedragen worden en passen overal bij. Maar welke basics mogen er dan absoluut niet ontbreken?

Jeans

Als er één kledingstuk is wat overal bij kan en op vrijwel elke gelegenheid gedragen kan worden, dan is het wel de jeans. Een fijne jeans die goed zit is een absolute must have voor de basics in jouw kledingkast. Draag hem casual met een paar sneakers eronder of maak hem classy met een paar pumps.

Little Black Dress

De Little Black Dress (LBD) is misschien wel een van de bekendste fashion items aller tijden. En eerlijk is eerlijk, een zwart jurkje is niet alleen tijdloos het kan ook nog eens op elke gelegenheid gedragen worden. Je kunt er eindeloos mee combineren, dus wat mij betreft behoort een mooi zwart jurkje tot de basics van jouw kledingkast.

basics fashion

Sneakers

Een paar fijne neutrale sneakers die makkelijk te combineren zijn en je overal naartoe kunt dragen is alles wat je nodig hebt. Witte of zwarte sneakers gaan prima samen met zo’n beetje alles.

Sweater

Een sweater zit niet alleen heerlijk warm en zacht, het is ook nog eens de ideale basic voor in jouw garderobe. Zoals de meeste basics is het makkelijk te combineren, zelfs over een blouse heen.

basics

T-shirts & tops

De echte basis van jouw kledingkast zijn natuurlijk je shirts en tops. Zorg ervoor dat je er een aantal hebt die je vrijwel met alles kunt matchen. Zo grijp je nooit mis en creëer je in een handomdraai jouw look.

Blazer of jack

Met een blazer of (spijker/leren) jack creëer je snel en makkelijk laagjes in jouw look, wat zorgt voor een speels effect. Bijkomend voordeel van laagjes is dat je wat uit kunt doen als het te warm wordt.

basics

Welke basics mogen niet ontbreken in jouw kledingkast?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

7 gedachten over “Deze basics mogen niet ontbreken in jouw kledingkast

  1. t-shirt en tops daar zit mijn kledingkast vol mee. Ik draag graag in laagjes dus daar zijn deze kledingstukken ideaal voor.

  2. Ik ben juist van de basics af aan het stappen. Sinds ik tijdens de intake met de opruimcoach door mijn kledingkast ben gegaan is het een en al bling, kleur en dessin wat eruit springt. Zoveel fijner dan al die uni mantelpakjes, pantalons en kantoorkleding die ik had. Maar ik ben het met je eens dat bepaalde basics heel fijn zijn. Zo heb ik onlangs via een samenwerking (onder andere) een prachtig lavendelkleurig basic t-shirt ontvangen en daar ben ik superblij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *