Etos repair haarmasker

Etos repair mask
Dit repair haarmasker van de Etos kocht ik een tijd geleden al in de winkel en inmiddels is hij bijna op. Ik heb hem nu zo’n 3 maanden in gebruik, zodat ik een duidelijke review kon maken over dit budget haarmasker.

Het Etos repair haarmasker zit in een grote cyaan blauwe pot met zwarte schroefdeksel erop. De pot heeft een inhoud van 250 ml. Op de pot vindt je nog informatie over wat het product doet en de ingrediëntenlijst.

Er is ook een repair shampoo en conditioner verkrijgbaar van deze lijn.

Verdeel het masker rijkelijk over het gewassen haar en laat 3-5 minuten intrekken voor een intensieve voeding. Vervolgens goed uitspoelen.

Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Panthenol, Polyquaternium-32, Paraffinum Liquidum, Parfum, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Linalool, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Citric Acid.

Het repair haarmasker is een vrij dikke, witte substantie en ruikt echt heerlijk fris! Deze geur blijf je na het gebruik van het haarmasker ook nog een tijd ruiken in je haren.

Ik gebruik het haarmasker alleen in de punten van mijn haar, omdat mijn haar anders snel vet wordt. Om de dag was ik mijn haren, dan gebruik ik eerst shampoo en vervolgens breng ik het masker aan.

Je hebt er niet ontzettend veel product van nodig. Daarnaast is het een flinke pot, waardoor je er wel even mee vooruit kunt.

Ik vind het een ontzettend fijn masker om te gebruiken voor mijn haren. Om de geur alleen al zou ik hem opnieuw kopen. Gelukkig doet het haarmasker meer dan alleen lekker ruiken. Mijn haren voelen na gebruik ontzettend zacht aan en krijgen een mooie glans. Ook verzwaart het masker de haren niet.

Inmiddels gebruik ik het masker ruim 3 maanden en toen ik laatst bij de kapper was zei ze voor het eerst dat mijn haren zelfs in de punten er goed verzorgd uitzagen. Het was er net zo dik als verder in de haarlengten en weinig gespleten haarpunten. Iets wat ik nog nooit gehoord heb bij de kapper, want ik heb altijd gespleten haarpunten en dunner haar onderin bij de punten. Een mooi compliment naar dit masker toe, want dat is het enige wat ik heb verandert in mijn haarverzorgingsroutine.

Etos repair mask
Het masker is te koop bij Etos voor €2,99.

Gebruik jij een masker voor je haren?

20 gedachten over “Etos repair haarmasker

  1. Dank je wel voor de tip. Mijn haarmasker is bijna op dus ga eens kijken wat deze te bieden heeft. Ik moet ook weer naar de kapper en daar krijg ik iedere keer hetzelfde te horen over de gespleten haarpunten haha. Nou wie weet werkt dit masker wel net zo goed bij mij als dat hij bij jou doet. Voor de prijs hoef ik het iig niet te laten.

  2. Dank je wel voor de tip. Mijn haarmasker is bijna op dus ga eens kijken wat deze te bieden heeft. Ik moet ook weer naar de kapper en daar krijg ik iedere keer hetzelfde te horen over de gespleten haarpunten haha. Nou wie weet werkt dit masker wel net zo goed bij mij als dat hij bij jou doet. Voor de prijs hoef ik het iig niet te laten.

  3. ik heb de volume shampoo uit de etos eigen lijn, ook een fijne!
    Heb nog 2 van zulke potten staan en een tube, dus voorlopig ga ik hem niet halen hihi 😉

    Maar hij komt op de lijst te staan! Lekker lowbudget ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *