Mijn 2019 in foto’s

2019
2019 was voor mij een jaar met ups & downs. Het begon met allerlei onderzoeken voor Kaylo, een warme zomer, mijn zusje liep de Vierdaagse mee, we gingen regelmatig uit eten, ik werd 100% afgekeurd door het UWV en we kregen er een kat bij.


In januari van 2019 ligt er buiten een pak sneeuw. Het leek ons daarom leuk om een bak te vullen met verse sneeuw voor de katjes. Op wat gesnuffel na doen ze er helemaal niks mee. Volgens mij waren Wessel en ik er enthousiaster over dan de katten zelf.


Eind januari moet ik weer de prikpil zetten (elke 3 maanden), maar ik blijk te laat te zijn met zetten en moet een zwangerschapstest doen.


Kaylo is aan de diarree. We besluiten daarop meteen actie te ondernemen en naar de dierenarts te gaan. Hij krijgt diarreeremmers, waar hij nauwelijks op reageert. Uit het ontlastingsonderzoek komt niks, dus wordt er ingezet op een bloedonderzoek. Mickey is mee voor de mentale ondersteuning.

Helaas voor Kaylo rollen zijn aders elke keer weg, zo zielig, want hij deed het echt ontzettend goed! Knap ventje.


Voor Valentijnsdag deed ik mee aan een winactie op Facebook: een Valentijnsdiner voor 2 in een originele setting. Wij hadden gewonnen, ontzettend leuk & lekker!


Ik liet wimperextensions plaatsen. Op bovenstaande foto krijg ik een gezichtsbehandeling en daarna werden de wimperextensions opgevuld. Was nodig, can you tell?

Eind februari zijn Wessel en ik alweer 2 jaar geregistreerd partners van elkaar. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij!


Carnavalsoptocht kijken met mijn ouders & zusje. Ooit was ik een die-hard carnavalsvierder (zat bij een carnavals vereniging), maar door mijn fibromyalgie en cvs trek ik dat gewoon niet meer.


Er komt niks uit het bloedonderzoek van Kaylo, dus gaan we naar een veterinair verwijscentrum voor een echo van Kaylo z’n buikje. Hier komt echter ook niks verontrustends uit en dus zitten we een paar weken later bij een specialistisch verwijscentrum voor dieren.

Hier zouden we een coloscopie laten maken, maar de specialist wilt Kaylo eerst op een dieet zetten van speciaalvoer. En met resultaat! Kaylo blijkt te reageren op eiwitten uit vlees. Nu krijgt hij speciale brokjes op basis van vis eiwitten en sindsdien gaat het gelukkig goed.


Na 19 weken wachten, zijn daar dan eindelijk de nieuwe salontafel en tv meubel! Zo ontzettend blij mee.


De opa en oma van Wessel zijn allebei vrij dicht op elkaar jarig. Ze vieren dit samen in een afgehuurde hooimijt met lekkere hapjes!


Met de dames van het dansteam houden we een pizza party! We spelen ‘never have I ever‘ en ’s avonds gaan we disco bowlen in Nijmegen.


Bij Wessel op stage zijn er baby konijntjes, je begrijpt, daar moest mee geknuffeld worden.


Ineens is het heerlijk weer, tijd voor jurkjes! Wel eerst even gauw de benen scheren en ‘bruin uit een flesje’ erop.


Tweede Paasdag is het echt heerlijk weer. We besluiten een stukje te gaan fietsen, we genieten van het zonnetje en halen het eerste ijsje van het jaar.


Alle medicatie (rommel) op orde brengen.

In 2019 heb ik wederom een hoop leuke en mooie samenwerkingen met bedrijven mogen doen waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Op naar een nieuw jaar met mooie samenwerkingen voor mijn blog.


Voor mijn verjaardag gaan Wessel en ik uit eten bij ’t Zusje in Nijmegen. Voor Wessel is het z’n eerste keer bij ’t Zusje. Het bevalt gelukkig goed.


Mijn oma is gevallen met de fiets, waardoor ze haar bekken heeft gebroken en haar linkerarm net onder de kop. Hierdoor kan ze tijdelijk niet zelfstandig thuis wonen en zit ze in een revalidatiecentrum.

De vader van Wessel ging verhuizen, dus gingen we tijdens het klussen even een kijkje nemen met wat lekkers. Wessel heeft uiteindelijk nog geholpen met het verhuizen van de meubels.


Voor de verjaardag van Wessel z’n opa en oma deden we een etentje bij ’t Zusje in Nijmegen cadeau. Het beviel ze erg goed en vonden het gezellig.


Met mijn zusje even eropuit naar Kronenburg. Op een goede dag is het wel fijn om af en toe even het huis uit te gaan.


We kochten een nieuw vloerkleed bij ons nieuwe meubilair.

In Duiven ontdekten we Ruben Robijn, een prachtige grote winkel (1000 m²) met allerlei edelstenen. Hij zit vlakbij de IKEA.


In de zomer gingen Wessel en ik uit eten met vriendinnetje Cindy, bij… ’t Zusje in Nijmegen. Kan er niets aan doen, het is er gewoon erg lekker allemaal.


Ik scoorde een broekje bij Express Wear in de sale voor in de zomer en hij zit zo lekker! Hopelijk verkopen ze hem komende zomer weer in allerlei kleuren.


We deden een dure aankoop voor de katten (oké en voor onszelf). We kochten de Litter Robot Open Air 3. Een automatische kattenbak waarvan je alleen de vuilzak hoeft te vervangen. Af en toe schoonmaken en grit bijvullen. Ideaal met zoveel katten, want ze hebben altijd een schone bak, ik hoef niet meer zelf te scheppen en er staan niet tig kattenbakken in huis.


Mijn zusje haar diploma uitreiking, trotse zus! Ze gaat nu door voor verpleegkundige niveau 4.

7 juli dit jaar waren Bengel & Boefje alweer 2 jaar bij ons. Ze waren toen zo klein, inmiddels zijn het flinke katten geworden.


12 juli 2019 zijn Wessel en ik 10 jaar samen. <3 Van mij mogen er gerust nog 100 jaar bij! Lief en leed met elkaar gedeeld, we kennen elkaar door & door en ik zou me geen betere, leukere, lievere en zorgzamere partner kunnen wensen dan Wessel.

Vierdaagse Nijmegen
Mijn zusje en nichtje lopen de Vierdaagse voor de tweede keer mee dit jaar, nadat ze hem vorig jaar hebben uitgelopen. Op Roze Woensdag gaan Wessel en ik ze vanuit Nijmegen aanmoedigen. Helaas zijn ze de dag erna niet meer gestart door teveel pijn/blessures.


Het is heerlijk weer en dus gaan we barbecueën bij mijn ouders op de camping (heel seizoen).


Zelf liggen we ook veel aan het water met dit warme weer, want bij ons in het appartement is het niet echt verkoelend.


Ook liggen we veel aan de Rijn, lekker dicht bij ons huis.


Ik moet mijn WIA-aanvraag in orde maken. Wat een papierwinkel is dat zeg.


Onze verhuurders geven elk jaar in de zomer een barbecue voor hun huurders. Ontzettend lief van ze én lekker! Ook kunnen we zwemmen, want er is een zwembad in de tuin aanwezig.


De Ponymarkt even bekijken, we gaan echter zo laat dat bijna alles al weg is. Je moet hier eigenlijk om 6 uur ’s morgens al zijn, maar dat vinden we wat te vroeg in onze vakantie.


We doen een dagje Burgers Zoo met z’n tweeën, maar na een paar uur ben ik helemaal gesloopt, waardoor we eerder naar huis gaan. ’s Avonds doen we niet moeilijk en bestellen we eten.


Voor de verjaardag van mijn oma gaan we uit eten Bij Welling in Duiven. Het is echt heerlijk allemaal!


Samen met mijn zusje en vriendinnetjes gaan we naar We Love the 90’s in het Goffertpark in Nijmegen. We hebben het erg leuk gehad! Al zat alles onder het stof ’s avonds.


De zomer besluit nog even aan te houden en dus gaan we naar het water met onze buurvrouw en buurmeisje. ’s Avonds besluiten we met z’n allen spontaan te gaan grillen op de galerij.


We kochten een nieuwe bank en bonjourden de oude eruit.


Ik mocht weer eens een rondje bloedprikken.


Daarna met mijn zusje lunchen bij de McDonalds en samen schieten we ons 3e gaatje.


Dansweekend – high tea.


’s Avonds gaan we met de dames van de hoofdklasse dansgroep naar Holland Casino.


Wessel komt enthousiast thuis vanuit stage, want er zit een kat bij de dierenarts die op zoek is naar een nieuw baasje. We besloten er een nachtje over te slapen en samen te gaan kijken.


Lang verhaal kort: we hebben er een kat bij.


Het hele verhaal van Boemba staat op mijn blog.


Voor de verjaardag van Wessel trakteren zijn opa en oma ons op een etentje bij ’t Zusje. Was weer lekker.


Een paar dagen later gaan we met mijn ouders naar Bistro Robin Hood in Arnhem. Ook hier hebben we heerlijk gegeten.


Een maandelijks ritueel hier in huis. Een keer per maand haal ik alle muizen onder de kasten en bank uit.

We schaffen een drinkfontein aan voor de katjes en ik kan iedereen met een kat er een aanraden!


Wessel is jarig en mag 27 kaarsjes uitblazen (soort van dan). We vieren het niet groots, maar ik heb wel een cadeau voor Wessel met kaart.


Nog meer toffe samenwerkingen & lekker/gezellig lunchen samen met mama.


Mijn zusje Bo komt langs om samen te lunchen en daarna spelen we Just Dance 2020.

Iets wat ik zoveel mogelijk weg laat in mijn Behind Jouvence posts en op social media, maar wel de realiteit.. Ik lig heel vaak ziek en met veel pijn op bed of op de bank. Daarom wilde ik hem er hier toch tussen zetten.


Ik heb met mijn blog dit jaar een mooie groei mogen maken en hopelijk blijft dit in 2020 ook zo! Daarnaast helpt Sylvana mij sinds kort mee met mijn blog.


Voor de verandering mijn bril er maar eens bij gepakt.

Voor de beoordeling van mijn WIA-aanvraag naar de arbeidsdeskundige van het UWV. Ik heb hier ontzettend tegenop gezien, honderden scenario’s zijn er door mijn hoofd gegaan, maar ik had nooit verwacht dat ik 100% afgekeurd zou worden. Een beetje een dubbel gevoel, niemand wil op z’n 26e 100% afgekeurd worden, maar hopelijk zorgt het aan de andere kant voor een hoop rust.


Wederom uit eten bij ’t Zusje met Wessel en een goede vriendin.


Een week later nogmaals, maar dan voor de trouwdag van mijn ouders.


Dagje oppassen op ons buurmeisje.


Mijn zusje haar make-up/schmink gedaan voor een thema feest dat ze had.

Met mijn ouders, zusje en opa & oma uit eten bij ABC restaurant in Sevenum.


We vierden kerst dit jaar met z’n tweeën thuis. Samen lekker gourmetten.

Vandaag is de laatste dag van 2019. We gaan even langs mijn ouders want die bakken altijd zelf oliebollen op oudjaarsdag. We gaan daar even een schaal oliebollen ophalen en alvast proeven uiteraard. ’s Avonds geen plannen, lekker thuis met z’n tweeën en de katjes met wat lekkere hapjes op tafel.

Voor iedereen een gelukkig en gezond 2020! Maak er wat moois van. 

12 gedachten over “Mijn 2019 in foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *