Fudge clean blonde damage rewind shampoo

Fudge
Inmiddels gebruik ik deze shampoo van Fudge al ruim een halfjaar en het is als je het mij vraagt de beste zilvershampoo die ik ooit heb geprobeerd. Dankzij mijn kapster ontdekte ik deze shampoo van Fudge en ook zij zweert bij deze zilvershampoo.

Ik heb van mezelf blond haar en heb daar afgelopen zomer highlights in laten zetten bij de kapster. Persoonlijk houd ik van een asblonde kleur. In combinatie met de highlights, raadde de kapster mij deze shampoo aan: de clean blonde damage rewind shampoo van Fudge.

De shampoo verstevigt geblondeerd haar en neutraliseert tegelijkertijd de gele en koperkleurige toen in blond haar. Ofwel: het haalt de gele en warme gloed uit je haar en geeft het een koele/askleurige finish.

Je brengt de shampoo aan op vochtig haar, masseert het goed in en laat het opschuimen. Voor een nog beter resultaat wordt ook de Fudge clean blonde toning conditioner aangeraden.

Zelf laat ik de shampoo ruim 5 minuten intrekken voor het beste resultaat. Momenteel gebruik ik hem ongeveer 1 keer in de 1 a 2 weken in combinatie met het Etos repair haarmasker. Als je de shampoo te vaak gebruikt krijgt je haar en/of hoofdhuid een paarse gloed. Je hebt overigens maar een klein beetje van de shampoo nodig. Ik heb halflang haar tot over mijn schouders en gebruik een drup shampoo ter grootte van ongeveer 2 erwten.

De geur van de shampoo vind ik overigens ook erg lekker en blijf je lang ruiken. De shampoo maakt mijn haren zacht en geeft het volume.

Voorheen gebruikte ik de zilvershampoo van Schwarzkopf, maar die geeft lang niet zo’n goed, snel en intens resultaat als deze shampoo van Fudge.

Opti-plex technologie

De Opti-plex technologie zorgt voor 90% sterker haar. Het reconstrueert haarbruggen, ofwel je haren worden terug gebracht naar de originele, gezonde staat zoals voorheen. Ook sluit de shampoo de schubbenlagen af, zodat je stralende en zijdezachte haren krijgt.

Ingrediënten: Aqua (Water), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Glyceryl Caprylate/Caprate, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Pentylene Glycol, Polysilicone-15, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Limonene, Silicone Quaternium-22, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-3 Caprate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, CI 60730 (Ext. Violet 2)

Fudge

De Fudge clean blonde damage rewind violet-toning shampoo a 250 ml kocht ik bij mijn kapster in de salon voor ongeveer €20.

Wat is jouw favoriete zilvershampoo?

10 gedachten over “Fudge clean blonde damage rewind shampoo

  1. ik heb heel veel last van constitutioneel exzeem, ik gebruik een hele zachte shampoo en heel veel anti-exzeem shampoo van de dermatoloog… Helaas voor mij behoor ik tot die patienten die op dit moment hun medicijnen niet kunnen krijgen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *