HairLust – Hair growth formula gummies

Hair growth formula gummies
Al een lange tijd (lees: 3 maanden) ben ik de hair growth formula gummies van HairLust grondig aan het uittesten. HairLust is een Deens merk dat zich inzet om natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Door zicht te concentreren op het leveren van natuurlijke producten voor zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging, gaan ze de strijd aan met taboes zoals dun haar en haaruitval.

Over HairLust

Bij HairLust maken ze natuurlijke haarproducten die helpen bij een gezondere en snellere haargroei. Haaruitval en kaalheid zijn vaak een gevoelig onderwerp. Bij HairLust zetten ze zich in om dit bespreekbaar te maken.

In al hun producten vind je natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd. De producten zijn biologisch, vegan en cruelty free! Het is geschikt voor iedereen, ongeacht het type haar of haarkleur.

Kortom: beter voor het milieu, duurzaam, goed voor je haar & ruime keuze.

Hair growth formula gummies

Ik heb de nieuwe hair growth formula gummies mogen uitproberen van HairLust voor 3 maanden lang. De hair growth formula gummies zijn natuurlijke en caloriearme, kauwbare vitamines die ideaal zijn voor mensen die moeite hebben met het slikken van (grotere) pillen of capsules.

De vitamine gummies zijn samengesteld uit essentiële vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft om de beste voedingsbasis te bieden voor het behoud van normaal haar. Er is een hoge dosis biotine en zink toegevoegd, waardoor het haar van binnenuit wordt verzorgd. Bovendien bevatten ze foliumzuur, jodium en vitamine B, die de hoofdhuid en de haarzakjes voeden.

De smakelijke haarvitaminen zijn ontwikkeld om negatieve bijwerkingen tegen te gaan die voortkomen uit slechte voeding, haarproducten, styling tools, veroudering en genetica.

 • Als je stress hebt ervaren die zorgt voor dunner haar en minder haargroei.
 • Als je je haar wilt ondersteunen met de beste voeding
 • Als je spijt hebt van een te korte knipbeurt
 • Als je hitteproducten gebruikt of je haar verft, waardoor je haar droog en gebroken wordt.
 • Als je moeite hebt met het groeien van lang haar omdat je haar pluizig of droog is.
 • Als je haar voortdurend afbreekt of last hebt van gespleten punten.
 • Als je hair extensions hebt gehad die je haar hebben beschadigd.
 • Als je zwanger bent geweest en je meer dan normale haaruitval hebt.
 • Als je hormonale veranderingen hebt ervaren als gevolg van bijvoorbeeld de menopauze.

hair growth formula gummies

Mijn ervaring

Het advies is dagelijks 3 gummies bij de maaltijd en een glas water. Ze raden je aan om ze alle 3 tegelijkertijd op te eten, zodat je ze zeker weten niet vergeet. Zelf heb ik ze wel gewoon verdeeld over de dag, dus ’s morgens, ’s middags en ’s avonds bij de maaltijd. Een enkele keer ben ik er een vergeten, maar dan nam ik er die keer erop twee in, in plaats van één gummy.

De hair growth formula gummies ruiken heerlijk zoet, smaken lekker (niet geheel onbelangrijk) en zitten in een handige pot met kinderbeveiliging in de dop. Ze zien er natuurlijk voor kinderen al snel uit als snoepjes. Je mag de maximale dosis van 3 gummies per dag niet overschrijden, want overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

In het begin merkte ik nog niet zoveel verschil, maar na ruim een maand 3 gummies per dag gebruiken merkte niet alleen ikzelf, maar ook mijn kapster het verschil op. Qua lengte zag ik na een maand nog niet zoveel verschil, maar mijn haar was aanzienlijk voller/dikker geworden en had amper gespleten punten, waardoor het haar veel mooier valt.

Na 3 maanden gebruik merkte mijn kapster op dat mijn haar overal dezelfde dikte had, dus niet heel dun in de punten, maar dat het ook daar zijn volume/massa behoudt. In deze periode heb ik express dezelfde haar routine aangehouden als daarvoor, om zo goed mogelijk het resultaat van de gummies te kunnen merken.

Ik ben erg tevreden over de gummies en ben van plan ze zelf opnieuw aan te schaffen.

Je koopt een pot gummies voor één maand (90 stuks) voor €32,95. Je kunt er ook voor kiezen om meteen voor 3 maanden – 3 potten (270 stuks) aan te schaffen voor €66,95. Dan ben je dus voordeliger uit.

Kende jij deze hair growth formula gummies al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

23 gedachten over “HairLust – Hair growth formula gummies

 1. ik ken ze maar zou ze zelf nooit nemen vanwege de ingredienten en dat het laxerend kan werken is voor mij een no go 😉 wel fijn dat ze voor jou haar werken 😀

 2. Ik heb ze ook geprobeerd maar ik vond de smaak en geur helaas vréselijk. Ik hou totaal niet van extreem zoete dingen dus ik kon mezelf echt niet aanzetten om ze te gebruiken. Jammer want ik hoor overal zoveel goeds over de werking ervan.

 3. Oef… Dit lijkt mij echt drie keer niks. Je moet ze dus blijven slikken om je haar zo mooi te blijven houden?! Maar fijn dat ze voor jou wel werken in ieder geval. Daar gaat het om 🙂

  1. Niet zozeer groeien dat mijn haren langer werden, maar het werd wel veel voller/meer volume en ook in de punten dezelfde dikte als de rest van het haar.

 4. Ik ben hier erg nieuwsgierig naar om eens te proberen. Wie weet ga ik dan nu toch maar eens een aantal maanden doen. En wat een goed resultaat bij jou.

 5. Ik was heel benieuwd naar deze review! Fijn dat het zo’n goed resultaat geeft bij jou! Van mezelf heb ik al wel dik haar en als ik bijvoorbeeld 5 maanden niet naar de kapper ben geweest zegt ze alsnog dat mijn haar er nog steeds goed uit ziet. Dus wat dat betreft denk ik zoiets zelf toch niet nodig te hebben.

 6. Wat fijn dat de gummies zo’n goed resultaat geven. Ik geloof niet dat ik het nodig heb want mijn haar groeit mega snel en ik heb mega veel haar. Dus als het dan ook nog dikker zou worden dan word het veel te veel ben ik bang,

 7. fijn dat je verschil merkt, dat is het belangrijkste, wat het voor jou doet.
  Zelf zie ik me het ook niet meteen nemen, net omdat mijn haar zowat heilig is en ik het dus echt puur natuur behandel en ook met gewoon gezond eten en zonder supplementen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *